Valorant Güncel Aimbot,Triggerbot Hilesi 2020

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aimbot çalışmıyor dostum calışmıyor deyimce çalışıyor diyip ayarları aynı yapın deme lütfen çalışmıyor

video atayım istersen yapılmıcak bişey yok trigger her yerde calısıyor ve beş para etmez bişey yinede eline sağlık ama aim calısmıyor ekranı pencereli yap kırmızı varsayılana cek 30/150/150/5/130 yap aim botu aktif et calıstır baska bir numarası yok bunu yapamayacak kadar cahil değiliz cok sükür hilen fix konu kilit eline sağlık

video atayım istersen yapılmıcak bişey yok trigger her yerde calısıyor ve beş para etmez bişey yinede eline sağlık ama aim calısmıyor ekranı pencereli yap kırmızı varsayılana cek 30/150/150/5/130 yap aim botu aktif et calıstır baska bir numarası yok bunu yapamayacak kadar cahil değiliz cok sükür hilen fix konu kilit eline sağlık
Böyle Birşey Çektim Az Önce Çalışıyor Kasmadan İnternetten Ve Uzak Olduğu İçin Bazen Gitmedi Videoda Ve Konu Kilit Diye Birşey Yok Fix De Değil Yetkili Denedi :D İsteyende Discord ƇƖӇƛƬ ♆ Orientis#2997 Eklesin Ekran Paylaşımı Açıyım

Böyle Birşey Çektim Az Önce Çalışıyor Kasmadan İnternetten Ve Uzak Olduğu İçin Bazen Gitmedi Videoda Ve Konu Kilit Diye Birşey Yok Fix De Değil Yetkili Denedi :D İsteyende Discord ƇƖӇƛƬ ♆ Orientis#2997 Eklesin Ekran Paylaşımı Açıyım

ayarlar değişik şuan ki videoda bir daha denicem bekle

calışmıyor dc at ekran acayım

Hala calısıo valla ama coooook yavas haraktet etio bypass mi? ayar verirsen sevinirim.

uygulamayı kullanmak icin herhal bazı dosyalar gerekio olabilir mi? bende hersey var :D yoksa onla mı ilgili nie yavas aim almaya basladı bu suan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt