excellentv3
Gold Üye
aimbot çalışmıyor dostum calışmıyor deyimce çalışıyor diyip ayarları aynı yapın deme lütfen çalışmıyor
Çalışıyor İstediğin Kadar Çalışmıyor De : )aimbot çalışmıyor dostum calışmıyor deyimce çalışıyor diyip ayarları aynı yapın deme lütfen çalışmıyor
Böyle Birşey Çektim Az Önce Çalışıyor Kasmadan İnternetten Ve Uzak Olduğu İçin Bazen Gitmedi Videoda Ve Konu Kilit Diye Birşey Yok Fix De Değil Yetkili Denedi İsteyende Discord ƇƖӇƛƬ ♆ Orientis#2997 Eklesin Ekran Paylaşımı Açıyımvideo atayım istersen yapılmıcak bişey yok trigger her yerde calısıyor ve beş para etmez bişey yinede eline sağlık ama aim calısmıyor ekranı pencereli yap kırmızı varsayılana cek 30/150/150/5/130 yap aim botu aktif et calıstır baska bir numarası yok bunu yapamayacak kadar cahil değiliz cok sükür hilen fix konu kilit eline sağlık
Böyle Birşey Çektim Az Önce Çalışıyor Kasmadan İnternetten Ve Uzak Olduğu İçin Bazen Gitmedi Videoda Ve Konu Kilit Diye Birşey Yok Fix De Değil Yetkili Denedi İsteyende Discord ƇƖӇƛƬ ♆ Orientis#2997 Eklesin Ekran Paylaşımı Açıyım
Böyle Birşey Çektim Az Önce Çalışıyor Kasmadan İnternetten Ve Uzak Olduğu İçin Bazen Gitmedi Videoda Ve Konu Kilit Diye Birşey Yok Fix De Değil Yetkili Denedi İsteyende Discord ƇƖӇƛƬ ♆ Orientis#2997 Eklesin Ekran Paylaşımı Açıyım
Sana Yardımcı Olmuyacağım Hayla Çalışmıyor Diyorsun Çalıştıramıyorum Demiyorsun Discord İsmimide Yukarıda Söyledimcalışmıyor dc at ekran acayım
Hala calısıo valla ama coooook yavas haraktet etio bypass mi? ayar verirsen sevinirim.
[/QUOTE ]Discord Adımı Yukarıda Söyledin Ekle Ayar Yapalım