Valorant Güncel Aimbot,Triggerbot Hilesi 2020

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
trigger bot çalışıyor ama aimbot hiç çalışmıyor hala nedenini anlıyamadım

Arkadaşlar hile çalışıyor ama biraz risk var mesela ben gg oldum :) Sitedeki dahil hiçbir spoofer çalışmıyor zaten bence hilesiz oynayın gerek yok her türlü yiyorsunuz yani. Ha bu arada cs valorantı düşerecekmiş önüne gelen her hileciye hwid ban atarsa o iş biraz zor oyuncu kitlesi 500kyı geçemez ki csgonun günlük aldığı oyuncu kitlesi :)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kardeş yapmayın ban yerseniz kafayı yersiniz bi bunnyhop yaptık diye sınırsız ban yedik hiçbir şekilde giremiyorum şimdi oyuna bence sizde pişman olmadan güzelce oyununuzu oynayın sırf merakımdan yapmıştım kötüde oynamıyordum :(

Eminim valorant aimi veya programı kara listeye almıstır çünkü valorant baya bi dikkatli

25 maçtan fazla oynadım bu hile ile şuanki ban riskini bilmiyorum dün yine 3-4 maç attım

Bence kullanmayın yoksa benim gibi 4 - 5 saat spoofer ararsınız ve bosa zaman geçer bulursunuz fakat gercekten kullanmayın valorant coktan kara listeye almıstır fix atmamıstır hep aynı seyi yaparak hileci banlıyorlar ha kullanabilirisn ben sadece öneri veriom kullanmyaın yazmıyorum....

Outaded yazıor (baska bi hile platforumu ama herkez bilir ztn Suan Test Edermisin? tekrar ban yiyip uğrasamam!
Şuan Çalışıyor bu hilenin aynısı 3-4 tane farklı konu olarak farklı forumlarda paylaşıldı ama korkun var ise kullanma : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt