Herşey dedigin ne mesela ben cg loadera ait kalintilari bulamiyorum C:/CG_Loader klasörü oluşmuyor bendeya beyler olmuyo falan demeyin herşeyi temiz sildiğinizden emin olun oyunu silmeyle olmuyo val 5 alanlar için diyorum 1 ton dosya bırakıyo emin olun her şeyden bende öyle diyodum sildim her şeyi temiz şu anda kullanıyorum
knk bi tane uygulama var revo diye onunla vanguard ve valoarntı sil kalıntıları gelişmiş tara mı ne var onunla tara tam hatırlamıyorum kırmızı dosyaları silme sonra spoof yap sonra yükle falan işte knk bunula ilgili konu var zaten biraz sitede gezin görürsünHerşey dedigin ne mesela ben cg loadera ait kalintilari bulamiyorum C:/CG_Loader klasörü oluşmuyor bende
Onlari yapıyorum zaten ama o sitedeki konularda C:/CG_Loader'i silin diyenler var ben onu bulamiyorum yokknk bi tane uygulama var revo diye onunla vanguard ve valoarntı sil kalıntıları gelişmiş tara mı ne var onunla tara tam hatırlamıyorum kırmızı dosyaları silme sonra spoof yap sonra yükle falan işte knk bunula ilgili konu var zaten biraz sitede gezin görürsün
indi mişuan herşeyi tamamen temiz yapıcam formatladım pcyi all runtime indirip spooferi açıcam
sonra herşeyi silicem cg loaderle ilgili sonra valorantı indircem yeni hesap açıp giricem
knk ben onu hiç silmiyorum hatta ben dün hileli oynadım 12 ye kadar sabah hile güncelleniyordu ve hesabım hala duruyo knk bide ccleaner kullan hesaba girmeden önceOnlari yapıyorum zaten ama o sitedeki konularda C:/CG_Loader'i silin diyenler var ben onu bulamiyorum yok
şuan çıtır gibi oynuyom
sen nesin sen adamsın allah göndermiş senişuan çıtır gibi oynuyom
işletim sistemin nedirşuan çıtır gibi oynuyom
windows 10 1909işletim sistemin nedir