warslord14
Silver Üye
Valorant triggerbot kullandigimdan beri valorantta girdigim hesap 2 oyun oynadiktan sonra ban yiyor
kardesım hwıd delay banı formatla gecebilecek bırsey degılbro aynısı oldu geçen hafta fln güzel format ile çözdüm
spoofer varmı elınnızde freetemizinden bir format spoofer her şeyi çözer ama kaliteli spoofer ile yap sonra yine ban yeme
link bırakma sansınız varmımonotane kaldırabilir hwid banınızı githubda mevcut
link bırakma sansınız varmı
bulamadım dc,schwarz_44
2 yıl önceki bir github projesinin banınızı özellikle delay banınızı kaldırmasının imkanı yok boşa denemeyin.link bırakma sansınız varmı
bulamadım dc,schwarz_44
hocam denedim ve tabiiki sonuc malum ama gıthub uzerınden degıl bı dc sunucuusnda buldum %70 işe yarar dediler denedik ve tabiiki olmadı2 yıl önceki bir github projesinin banınızı özellikle delay banınızı kaldırmasının imkanı yok boşa denemeyin.
Public bir spoofer kullanmayın. Kullansanız bile tpm bypassınız olmadığı için tekrardan delaya düşersiniz.hocam denedim ve tabiiki sonuc malum ama gıthub uzerınden degıl bı dc sunucuusnda buldum %70 işe yarar dediler denedik ve tabiiki olmadı
hocam ben suan delaya dustum hesaptan cıkınca hesap ban yıyor oyun ıcınde ban atmıyor saatlerce oynamama ragmen bu delay banı tamamen kalkarmı 4 ay beklesem bırde musaitsenız 5dk dc den eklermısınızPublic bir spoofer kullanmayın. Kullansanız bile tpm bypassınız olmadığı için tekrardan delaya düşersiniz.
Delay banlar kalkmıyor diye biliyorum ama yanlışta olabilirim. Ayrıca yanlış spooflarsanız ban sürenizi uzatırsınız.hocam ben suan delaya dustum hesaptan cıkınca hesap ban yıyor oyun ıcınde ban atmıyor saatlerce oynamama ragmen bu delay banı tamamen kalkarmı 4 ay beklesem
gel bedava atim free şeylere para vermebildiğin varmı