(Valorant) Gigabyte ban kaldırma

@BingBong adlı arkadaşta msi kullanıyor, formatsız bir şekilde kaldırdık. Denemekten zarar gelmez. (winverden sürümünün 1909 olup olmadığını kontrol et.)
şu anlık bi sıkıntı yok bende deneyin ztn format atmyıorsunuz

Windows 11 MSI anakart denedim 2 maç attım ban yok yarın tekrardan bakacağım.

Merhaba!

Bugün, VALORANT adlı oyunda, Gigabyte anakartlar için ban kaldırma göstereceğim. Msi içinde çalışma ihtimali var!

Dikkat: İşlemleri doğru takip etmediğiniz durumda, biosunuz bozulabilir. Ayrıca Windows sürümünüzün KESİNLİKLE 1909 olması gerek.

1 - VALORANT'ı Revo Uninstaller ile kaldır. (VALORANT'ın herhangi bir kalıntısı kalma durumunda çalışmayacaktır.)

2 - Bios Up/Down At.

3 - Amidewin'i tıklayarak yükle. Amidewin komutlarını kullanarak serial değişmemiz gerekiyor. Cmd'yi Yönetici Olarak Çalıştırıyoruz, cd C:\Users\hex\OneDrive\Masaüstü\Amidewin komutu ile dosyaya bağlanıyoruz. (C:\Users\hex\OneDrive\Masaüstü\Amidewin bu dosya konumu sizin için farklı olacaktır. kendinizinkini bulmak için aşağıdaki sste gösterilen boş alana tıklamalısınız.)

unknown.png

Komutlar:
AMIDEWINx64 /su auto
AMIDEWINx64 /bs 15 haneli harf : Örneğin: Olaertoaybnlamz
AMIDEWINx64 /ss 15 haneli harf : Örneğin: Jklasortyabonmal
AMIDEWINx64 /ID tarih : Örneğin: 09.02.2019

4 - TMAC ile mac addreslerini değiştir.

unknown.png

1 olarak gösterilen alandaki ağ bağlantılarını teker teker seçerek, 2 olarak gösterilen alandaki butona (Random MAC Address) basın. Daha sonra 3 olarak gösterilen alandaki butona (Change Now !) basın.

ADIMLARI UYGULADIKTAN SONRA BİLGİSAYARI YENİDEN BAŞLATIN!

5 - VALORANT'ı yükle, keyfini çıkar.
normalde bu yöntemle kaldırıyodum banımı ama en son gelen güncellemeyi okumadan yapmışım gigabyte açıklamaya eski sürüme dönülmediğini yaxmış o yüzden dönemiyorum bios up yapmam için bi yöntem varmı

Method Geçici Ban Atıyor Haberiniz Olsun.
Methodu uyguladıktan sonra açtığım yeni hesap 1 gün sonra kalıcı 3. parti yazılım banı yedi.
Sonra yeni hesap açıp girdim 5 saat sonra yine kalıcı 3.parti yazılım banı yedi.
Hile açmasanız bile kesin ban yiyeceksiniz.
Method geçici ban atıyor.

Method Geçici Ban Atıyor Haberiniz Olsun.
Methodu uyguladıktan sonra açtığım yeni hesap 1 gün sonra kalıcı 3. parti yazılım banı yedi.
Sonra yeni hesap açıp girdim 5 saat sonra yine kalıcı 3.parti yazılım banı yedi.
Hile açmasanız bile kesin ban yiyeceksiniz.
Method geçici ban atıyor.
discord bakarsan, neden yediğini anlarsın. 5 gün oldu hala ban yok, tertemiz bir şekilde oynuyorum.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt