sürümünüz 1909 mu? 1909 değilse çalışmayabilir.benim pc'de sorun olabilir o zmn sanırım laptop olmasından kaynaklı
sürümünüz 1909 mu? 1909 değilse çalışmayabilir.benim pc'de sorun olabilir o zmn sanırım laptop olmasından kaynaklı
blast sende mesaj atma sınırı yok mu olumbenim pc'de sorun olabilir o zmn sanırım laptop olmasından kaynaklı
2H20 sanırım ondan kaynaklı benim hatam teşekkürlersürümünüz 1909 mu? 1909 değilse çalışmayabilir.
kral işlemcin ne problem pc den degıl ıslemcıden olabılır ıntel farklı ryzen farklıbenim pc'de sorun olabilir o zmn sanırım laptop olmasından kaynaklı
arkadaşlar format atmadan sürüm değiştirebilir miyim
işlemciden kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünmüyorum. 1909 harici sürümlerde denedim (1809 vb.) çalışmadı. Msi için garanti vermiyorum ancak Gigabyte için kesinlikle kaldırıyor.kral işlemcin ne problem pc den degıl ıslemcıden olabılır ıntel farklı ryzen farklı
arkadasım ben kendım kaldırdım benım ryzen dmıedıt kullandım aynı programı ınetlde kullan bakalım ıişe yarayacak mıişlemciden kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünmüyorum. 1909 harici sürümlerde denedim (1809 vb.) çalışmadı. Msi için garanti vermiyorum ancak Gigabyte için kesinlikle kaldırıyor.