Valorant Fxckval Spoofer Crâcked | Temp + Perm | Vanguard, EAC, BattlEye | TibetUlubey & Cwubs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
@Cwubs kral asus woof'a bakıcaktın
😐 Şimdi bu olmadı bak geçende aynısını yaşadım yanlışlıkla spoof tıkladım ve artık vds ye girmiyor ***** canıma yetti benim tarafımda bir düzenleme olmayacak artık bu programa tibet güncelerse günceller.

😐 Şimdi bu olmadı bak geçende aynısını yaşadım yanlışlıkla spoof tıkladım ve artık vds ye girmiyor ***** canıma yetti benim tarafımda bir düzenleme olmayacak artık bu programa tibet güncelerse günceller.
Amacım buydu işte olley be zaten güncellemeye gerek yok gayet güzel çalışıyor bence bizden alın o yüzden bu fixlenince tmm mı millet

kanka windows sıfırladan format atıp bios yaptım ban açıldı gibiydi ama hesaplara girip maç atmasam bile girdiğim tüm hesapları banlıyor oyun girmesem bile 30 dkya hesaba girip çıkmam yeterli neden böyle sizde gigabyte anakart kullanıyom yardımcı olcak eyw
+

kanka windows sıfırladan format atıp bios yaptım ban açıldı gibiydi ama hesaplara girip maç atmasam bile girdiğim tüm hesapları banlıyor oyun girmesem bile 30 dkya hesaba girip çıkmam yeterli neden böyle sizde gigabyte anakart kullanıyom yardımcı olcak eyw
+
markası nedir?

GİGABYTE B450 SH KANKA
acaba formatı windows sıfırladan sıfırlayıp bios update yapıp sonra spoofladım ama formatta mı sıkıntı var spoofumu yanlış attım anlamadım yardımcı olup trick vericek varm uıya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt