Valorant Fxckval Spoofer Crâcked | Temp + Perm | Vanguard, EAC, BattlEye | TibetUlubey & Cwubs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TibetUlubey

Diamond Üye
3f47z6j.png
nrvu0uk.png

-
Status: Undetected
-

Korumalarını yedim

# Açıklama #

Program unpack edilmiştir, DnSpy gibi programlarla açarak açık kaynak kodlarını görebilirsiniz. Temp Woof'un çalışacağını düşünmüyorum çünkü yapımcısı UC'den 2-3 tane dosya bulup eklemiş, sadece indirtip çalıştırtıyor.

Kızım Anti-Crâck yaptım diyorum niye inanmıyorsun
1uriaxg.jpg

# Satış Konusu #
https://cheatglobal.com/konu/fxckval-hwid-spoofer-asus-msi-gigabyte-asrock.39355/ @AECHIS

# Desteklenen Oyunlar #
- Fortnite
- Valorant
- Super People
- COD MW/WZ
- Rust (For some)

# Desteklenen Pencere / Sürümler #
Windows 10 Bütün Sürümler

# Gereksinimler #
Windows Reinstall (Format)
Bios up/downgrade

# Hile Nasıl Çalıştırılır #
1. latest.rar masaüstüne çıkartın
2. crâcked.exe yönetici olarak çalıştırın
3. Gelen giriş ekranında "Login" butonuna basın ve gelen textbox uyarısına OK diyin
4. Gelen menüden Temp Woof veyahut Perm Woof seçeneğine tıklayarak spoof işlemini gerçekleştirin

# Loader #

# VT #

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Satıcı ile hiçbir sorunumuz yok, developerının kötü olması onun suçu değil. Umarım açıkalrınızı kısa sürede kapatırsınız İyi kullanımlar

I hope this works in COD/WZ usually Crâcked spoofer never works.

3f47z6j.png
nrvu0uk.png

-
Status: Undetected
-

Korumalarını yedim

# Açıklama #

Program unpack edilmiştir, DnSpy gibi programlarla açarak açık kaynak kodlarını görebilirsiniz. Temp Woof'un çalışacağını düşünmüyorum çünkü yapımcısı UC'den 2-3 tane dosya bulup eklemiş, sadece indirtip çalıştırtıyor.

Kızım Anti-Crâck yaptım diyorum niye inanmıyorsun
1uriaxg.jpg

# Satış Konusu #
https://cheatglobal.com/konu/fxckval-hwid-spoofer-asus-msi-gigabyte-asrock.39355/ @AECHIS

# Desteklenen Oyunlar #
- Fortnite
- Valorant
- Super People
- COD MW/WZ
- Rust (For some)

# Desteklenen Pencere / Sürümler #
Windows 10 Bütün Sürümler

# Gereksinimler #
Windows Reinstall (Format)
Bios up/downgrade

# Hile Nasıl Çalıştırılır #
1. latest.rar masaüstüne çıkartın
2. crâcked.exe yönetici olarak çalıştırın
3. Gelen giriş ekranında "Login" butonuna basın ve gelen textbox uyarısına OK diyin
4. Gelen menüden Temp Woof veyahut Perm Woof seçeneğine tıklayarak spoof işlemini gerçekleştirin

# Loader #

# VT #

dev hele bi online olsun bakarız test edin siz o sırada ayrıca @w0x ayıp ettin kral
ayrıca test eden arkadaş ederken video kaydederse ve atarsa buraya memnun kalırım

Banlıydım zaten valodan satın almayı düşünüyodum satış konusuna yazmıştım deniyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt