Satıyorum Valorant Fresh Hesap Ve İstedi̇ği̇ni̇z Rankda Hesap Garanti̇li̇ !

fresh hesaplar için pahalı. mail onaysız 45 tlye ve geri çekilme 50 hesaptan 1 tanesinde oluyor. diyelim ki size güvendim ve geri çekme yaşanmadı. sonuç yine pahalı

fresh hesaplar için pahalı. mail onaysız 45 tlye ve geri çekilme 50 hesaptan 1 tanesinde oluyor. diyelim ki size güvendim ve geri çekme yaşanmadı. sonuç yine pahalı
Arkadaşın Dediğine Katılıyorum Mail Onaysız Toplu Alımda Çogu Kişi 35-50 bandında teslim verebiliyor.

beta hesap dediğiniz şu method ile beta hesaplar degildir umarım :)
Hayır hepsinde beta kartları yada beta ünvanı mevcut oluyor :) hesaplarda herhangi bir sorun yaşanması durumunda direkt olarak iade sağlıyoruz konuyu detaylı incelerseniz sevinirim

Hayır hepsinde beta kartları yada beta ünvanı mevcut oluyor :) hesaplarda herhangi bir sorun yaşanması durumunda direkt olarak iade sağlıyoruz konuyu detaylı incelerseniz sevinirim
Teşekkürler iletişime geçiceğim yüksek ranklar için indirim olursa biraz daha güzle olur discordunuza katıldım.

geri çekilme gibi bir durum söz konusu değil varsayalm ki yaşandı ben size 2 katını iade edeceğim :) 45tl ye de tercih edebilirsiniz tabiki fakat konuda fiyatın neden bu şekilde olduğunu yazdım zaten hızlıca hile ile immoya kasıp satan arkadaşlar genelde tercih ediyorlar.

Teşekkürler iletişime geçiceğim yüksek ranklar için indirim olursa biraz daha güzle olur discordunuza katıldım.
yanlış discord sunucusunu eklemişim sunucu bağlantısını güncelledim

Bir tane fresh hesap aldım temiz şu anlık bir sorun görünmüyor. kendisi aynı zamanda başka sorunlar için de saatler boyunca seve seve yardımcı oldu

Güvenilir satıcı.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt