Satıyorum Valorant Fresh Hesap Ve İstedi̇ği̇ni̇z Rankda Hesap Garanti̇li̇ !

maybeitsjuve

Çabuk küserim ona göre
Gold Üye
Ticaret Puanı:
 0 / 0
İletişim
HERKESE MERHABA VALORANT FRESH HESAP ARIYORSANIZ DOĞRU ADRESTESİNİZ !

HESAPLAR EU TR DİR VE TAMAMI BETA HESAPLARIDIR. BETA HESAPLARI OLDUĞU İÇİN 20 SEVİYE OLMADAN RANK GİREBİLİRSİNİZ. HESAPLARIN TAMAMI DÜŞÜK SEVİYEDEDİR VE DİĞER PİYASADAKİ FRESH HESAPLAR GİBİ SİZİ GOLD PLAT BAŞLATMAZ. DOĞRU BİR YÖNTEM İLE 5 MAÇ DERECESİZ ATIP ARDINDAN DERECELİYE BAŞLARSANIZ EN DÜŞÜK DİA2 BAŞLATIR. VE BÖYLELİKLE HIZLI BİR ŞEKİLDE AYNI GÜN İÇERİSİNDE İMMOYA KASIP DİLEDİĞİNİZ YERDE SATABİLİRSİNİZ.

FRESH HESAPLAR 3. PARTİ YAZILIMDAN BAN YERSE SORUMLULUK BİZE AİT DEĞİLDİR. HERHANGİ BİR GERİ ÇEKİLME SAÇMA SAPAN BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİLDİR. OLDUĞU TAKTİRDE DİREKT OLARAK İADE SAĞLANIR. HERKESE İYİ SATIŞLAR VE İYİ FORUMLAR !

DİPNOT: HESAPLAR 2020 DEN BERİ AKTİF OYNANMIYORDUR VE AYRICA HER ELODAN HESAP SATIYORUZ. FRESH HESAP HARİCİ RANK OLARAK SATTIĞIMIZ HESAPLARDA HERHANGİ BİR 3. PARTİ YAZILIMDAN BAN YEME DURUMUNDA DİREKT OLARAK İADE YAPILIR.

LÜTFEN PİYASADA ALDIĞINIZ 80TL LİK GERİ ÇEKİLEN YADA GOLD 3 PLAT 1 BAŞLATIP 40 MAÇTA İMMOYA ÇIKMAK ZORUNDA KALIP BAN RİSKİ İLE KARŞI KARŞIYA OLDUĞUNUZ HESAPLARLA KARIŞTIRMAYIN. UNUTMAYIN BİR ÇOĞUNUZ HİLE İLE HESAP KASIYORSUNUZ VE BUNUN BELİRLİ BİR RİSKİ VAR MAÇ SAYISINI AZALTMAK RİSKİ AZALTIR. MAKSİMUM 25 MAÇTA İMMOSUNUZ :)

DİLERSENİZ GARANTİLİ BİR SİTE ÜZERİNDEN DİLERSENİZ İBAN ÜZERİNDEN İSTEDİĞİNİZ GİBİ ALIŞVERİŞ YAPABİLİRSİNİZ.

TOPLU SATIŞLARDA FİYAT DEĞİŞİKLİK GÖSTEREBİLİR. ANLAŞMAK İSTEYEN HİLE SATICILARI ULAŞABİLİRLER.

FİYAT LİSTESİ

:unranked:
Fresh = 130₺
:diamond:
Elmas 1 = 250₺
Elmas 2 = 300₺
Elmas 3 = 400₺
:ascendant:
Yücelik 1 = 550₺
Yücelik 2 = 650₺
Yücelik 3 = 750₺
:immortal:
Immortal 1 = 1000₺
Immortal 2 = 1400₺
Immortal 3 = 2100₺

:radiant:
Radyant = Fiyat Bilgisi icin DM

Tercih eden kişilere şimdiden teşekkürler. Herkese iyi ticaretler diliyorum.

ÖDEME YÖNTEMLERİ HAVALE/EFT VE GAMERMARKT YADA İTEMSATIŞ YADA GAMESATIŞ ÜZERİNDEN GERÇEKLEŞTİRİLEBİLİR.

Son düzenleme:
peki siz nerden temin edip kar ediyorsunuz bu işten fresh hesapları
cünkü ben şuana dek 80tl ye aldım 100de aldım herhangi bir geri cekilme yada ban olmadı

peki siz nerden temin edip kar ediyorsunuz bu işten fresh hesapları
cünkü ben şuana dek 80tl ye aldım 100de aldım herhangi bir geri cekilme yada ban olmadı
Temin ettiğim yeri paylaşmak doğru olmaz bu işimi baltalamak olur. Elbette karşılaşmamış olabilirsiniz benim sattıklarım eu tr ve beta hesapları. piyasada 80tl ye satan da var 130tl ye satan da var 180tl ye satan da var tercih tamamen size kalmış. Ben tüketicinin kafasında soru işareti kalmaması için açıklama yapma gereği duydum.

Bu beta hesapları sizde var mı 1 levelle girilebilen

Temin ettiğim yeri paylaşmak doğru olmaz bu işimi baltalamak olur. Elbette karşılaşmamış olabilirsiniz benim sattıklarım eu tr ve beta hesapları. piyasada 80tl ye satan da var 130tl ye satan da var 180tl ye satan da var tercih tamamen size kalmış. Ben tüketicinin kafasında soru işareti kalmaması için açıklama yapma gereği duydum.
beta hesap dediğiniz şu method ile beta hesaplar degildir umarım :)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt