Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bir konuya çalışıyor tagı veriliyorsa bunu veren kişi onaylandı yazmasına gerek yok bu bir satış konusu değildir vt de bakıldığın da birşey gözükmüyor bukadar itirazdan dolayı içinizin rahat olabilmesi için bir kaç yönetici daha bakıp ona göre konu tekrar çalışıyor tagı alacaktır veya almayacaktır
VT ile rat anlaşılmaz program 40mb baştan sonra virt var ayrıca bu forumda cok fazla ratı onaylamadan sonra aktifleştiren gördüm.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
VT ile rat anlaşılmaz program 40mb baştan sonra virt var ayrıca bu forumda cok fazla ratı onaylamadan sonra aktifleştiren gördüm.
Konuyu baltalamana gerek yok Genisys aktif olduğu zaman bizzat source'u gösteririm. Herhangi bir virüs veya RAT bulunmamakta güvenlik amaçlı 2 adet C++ koruması kullanıldı.

Dediği doğru, bu programın pack ile maksimum alabileceği boyut 20mb olur ve içerisinde çok fazla bir kod bloğu yok, ama bu 40mb olmuş bence yayılmadan silinmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt