Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zafkieli

Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Download

Otomatik Discord yönlendirmesi kaldırıldı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
lan madem rat koyuyor, şey koyuyor. bu niye onaylandı. bu temiz o zaman

lan madem rat koyuyor, şey koyuyor. bu niye onaylandı. bu temiz o zaman
Buna rat koyulup koyulmadığını anlaman zor bu forumda çok şahit oldum RAT olaylarına programa kullanıcıların kendine ait hileri veya türevleri paylaşılcaksa korumasız paylaşma zorunluluğu öneriyorum bir çok yabancı forumda bu uygulanıyor.

Buna rat koyulup koyulmadığını anlaman zor bu forumda çok şahit oldum RAT olaylarına programa kullanıcıların kendine ait hileri veya türevleri paylaşılcaksa korumasız paylaşma zorunluluğu öneriyorum bir çok yabancı forumda bu uygulanıyor.
adam istediği zaman servera rst koyar, şimdi yoksa yarın var. buna güvenmeyin, kullanmayın beyler

Otomatik Discord yönlendirmesi kaldırıldı.

bronz üye, sıkıntılı üye ! aman dikkat

Ne oluyor lan konuya aloo bilgisi olan var mı konu inceleniyor >> herkesten habersiz kimin yaptığı bilinmeyen biri tarafondan çalışıyor >> inceleniyor
bir konuya çalışıyor tagı veriliyorsa bunu veren kişi onaylandı yazmasına gerek yok bu bir satış konusu değildir vt de bakıldığın da birşey gözükmüyor bukadar itirazdan dolayı içinizin rahat olabilmesi için bir kaç yönetici daha bakıp ona göre konu tekrar çalışıyor tagı alacaktır veya almayacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt