Valorant free SPOOFER

ee niye engelledin ve adam dosya felanda kurcalamadı burada kolpa atma tokat manyağı yaparım seni çocuk gittim herkese cebimden iade çektim
ben nerede spof sattım ticketların ss ini atarmısın yada kaydını atamayacaksan şimdi şikayet edeceğim aynı konu birkaç gün öncede oldu dosyada dll koruması var taşındıgı gibi mavi ekran yersin

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ben nerede spof sattım ticketların ss ini atarmısın yada kaydını atamayacaksan şimdi şikayet edeceğim aynı konu birkaç gün öncede oldu dosyada dll koruması var taşındıgı gibi mavi ekran yersin
dll koruması dediğin şeyi modlu windowslarda bootdan diske girip flasha atabilirim kanka

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
eğer bu konudaki dosyalar değil ise dosyaların ssini at bakayım olursa kırarım dedikleri dll korumasını

iyi gösteri çok iyi gösteri! :pain:

Her an mavi ekran yiyecegiz gibi duruyor .d

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt