SyncSoftware
Gold Üye
kesin ve net bişey söyleyemem satışa sunduğumda alırsın test edersininsyde için de çalışır mı
kesin ve net bişey söyleyemem satışa sunduğumda alırsın test edersininsyde için de çalışır mı
yaw o nasıl oluyor vanguard bypass fiyatları falan kac dolar abi alalım soyle rahatımıza bakalım yeter bıktım aqÇalışıyor ama kendima ait tpm bypass ile oynuyorum 1 aydır 4 vanguard ı bypass ederek sb free ile oynuyorum
Reis bende insyde kullanıyorum konu sahibi arkadaş bana dosyaları discordda önceden vermişti şuanda hala aktif oynuyorum delay yemiyorum siz efiyi eksik loadlatmış olabilirsinizsağolun ama ben insyde bios kullandığım için öyle dedim yani msi anakartlı bi arkadaşımda 3 4 ay idare ettirmişti bu method
discord verebilirmisin yardım için lütfenReis bende insyde kullanıyorum konu sahibi arkadaş bana dosyaları discordda önceden vermişti şuanda hala aktif oynuyorum delay yemiyorum siz efiyi eksik loadlatmış olabilirsiniz
haklısın valla adama baksana parayla satıyomuş bi de tehdit ediyomuş kimseye atmıyacaksınız diye 1 yıl önce paylaştım ben bunu la DFix yediğinde tüm renamer spoofercıların piyasadan kalkacağını düşünüyorum
crackerendiscord verebilirmisin yardım için lütfen
gratian337 attım istekcrackeren
efiler fix yemez riot amidewini bile bitiremedi halaFix yediğinde tüm renamer spoofercıların piyasadan kalkacağını düşünüyorum
haklısın valla adama baksana parayla satıyomuş bi de tehdit ediyomuş kimseye atmıyacaksınız diye 1 yıl önce paylaştım ben bunu la D
@Ligado klasörü masaüstüne atıyorum rardayken sorun yok ama masaüstüne atınca dosyalar yok
pc restartlayınca düzeldi
Bilemiyorum dostum halen free yollar ile spoof atabiliyoruz tek sıkıntı popup bypass bulması.Fix yediğinde tüm renamer spoofercıların piyasadan kalkacağını düşünüyorum