Valorant free SPOOFER

Çalışıyor ama kendima ait tpm bypass ile oynuyorum 1 aydır 4 vanguard ı bypass ederek sb free ile oynuyorum
yaw o nasıl oluyor vanguard bypass fiyatları falan kac dolar abi alalım soyle rahatımıza bakalım yeter bıktım aq

sağolun ama ben insyde bios kullandığım için öyle dedim yani msi anakartlı bi arkadaşımda 3 4 ay idare ettirmişti bu method
Reis bende insyde kullanıyorum konu sahibi arkadaş bana dosyaları discordda önceden vermişti şuanda hala aktif oynuyorum delay yemiyorum siz efiyi eksik loadlatmış olabilirsiniz

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Reis bende insyde kullanıyorum konu sahibi arkadaş bana dosyaları discordda önceden vermişti şuanda hala aktif oynuyorum delay yemiyorum siz efiyi eksik loadlatmış olabilirsiniz
discord verebilirmisin yardım için lütfen

Fix yediğinde tüm renamer spoofercıların piyasadan kalkacağını düşünüyorum :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
haklısın valla adama baksana parayla satıyomuş bi de tehdit ediyomuş kimseye atmıyacaksınız diye 1 yıl önce paylaştım ben bunu la :DD

@Ligado klasörü masaüstüne atıyorum rardayken sorun yok ama masaüstüne atınca dosyalar yok

pc restartlayınca düzeldi

Son düzenleme:
haklısın valla adama baksana parayla satıyomuş bi de tehdit ediyomuş kimseye atmıyacaksınız diye 1 yıl önce paylaştım ben bunu la :DD

@Ligado klasörü masaüstüne atıyorum rardayken sorun yok ama masaüstüne atınca dosyalar yok

pc restartlayınca düzeldi

Görünüm ayarlarından şu ikisini böyle yaparsan düzelir satan arkadaş dosyalar çalınmasın diye bu yöntem ile gizlemeye çalışmış

Bilemiyorum dostum halen free yollar ile spoof atabiliyoruz tek sıkıntı popup bypass bulması.
Bu efide bypass kullanmaz secure boot tpm açık girersen device hatası veriyor serialler gizlendiği için elimde randomized serial efiside var 400 tlye tpm modülü satın alarak bypass edilebiliyor 4 ay sonrada banınız açılıyor flash cıkartığınız an serialleriniz eski haline dönüyor 4 ay beklemek istemiyenler için paylaşmak istedim dosyaları.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt