Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel fakat Silver üyeliğim gelene kadar hwid ban'ım açılır zaten :)

a61H2R.png

CG UI Sayfasına gitmek için tıklayın
CG Loader indirmek için buraya tıkla

Videolu Anlatım

ALTERNATIF YONTEM
(Yarın geliyor ve çok daha basit)

Önemli Uyarı!
Örneğin serial numaranız 264586976521612 bu şekilde; 15 karakter içermektedir.
Eğer siz bu serial numarasını 16 karakter yaparsanız bios ve anakartınız bozulur!
Yani sadece sayıların içinden herhangi bir sayıyı değişmeniz gerekiyor. Örneğin şu şekilde
örnek verelim üstteki orjinal serial numaramız alttaki değişen serial numaramız.
264586976521612
164576976421632

Bu şekilde değiştirirseniz bir sorun yaşamazsınız. Aksi halde karakter sınırını aşarsanız ve
değiştirdiğiniz her serial numaraya farklı rakam girerseniz sistemi bozarsınız o yüzden dikkatli olun.

Detaylı Anlatım
1- Öncelikle bir flash bellek bulmalıyız ve 20GB üstünde depolama alanı olmalı.
2- Bilgisayara format atabilirseniz atın. Çok gerekli değil fakat format atarsanız daha iyi olur.
3- Bilgisayarınızda valorant kuruluysa kaldırın. Riot games'e dair hiçbirşey kalmasın. Ne lol nede valorant!
4- CheatGlobal loaderi indirip yönetici olarak çalıştırın ve UI sayfasından hileyi çalıştır butonuna basın.
5- Otomatik olarak bir klasör açılacak ve o klasörde ihtiyacınız olan dosyaları göreceksiniz.
6- İlk önce flash belleği bilgisayarınıza takın Rufus programını çalıştırıp FreeDOS seçip FAT32 olarak belleği biçimlendirin.
7- AfuWin yönetici olarak çalıştırın ve SAVE butonuna basıp flash belleğinizin bulunduğu yere kaydedin.
8- Hwid_Info.txt'yi açın ve orada anakart bilgilerinizi göreceksiniz. Seri numarası ve product ismi gibi.
9- HxD programı ile afuwin.rom dosyasını açın ve CTRL+F basıp seri numaranızı aratın.
10- Örneğin benim seri numaram 264586976521612 abu sayıyı aratıyorum ve bir kaç harfini değişiyorum.
11- Örneğin yukarıdaki seri numaramı şöyle yaptım: 344282916521612 rastgele sayıları değiştim. Kesinlikle uzunluğuyla oynamadım.
12- Orjinal seri numaramızı aratıp değiştirdikten sonra Product kısmına gelin ve onuda aratın. Örneğin benimki B150M-K
13- B150M-K dan sadece 1 harf değişiyorum. B140M-K yapıyorum. Mantığı anladınız değil mi? Güzel.
14- Şimdi dosyamızı kaydedip afuwin.rom ve AUTOEXEC.BAT dosyamızı flash belleğimizin içine atıyoruz.
15- afuwin.rom dosyasının adını bios.rom yapıyoruz ve AUTOEXEC.BAT dosyasını bir kere çalıştırıyoruz.
16- Sonra bilgisayarımızı yeniden başlatıyoruz ve açtıktan sonra VALORANT'ı yalnızca Flash Belleğe kuruyoruz!
17- Eğer flash bellek dışında başka bir yere kurarsanız yine yasaklanacaksınız. O yüzden flash belleğe kurun!
18- Anakart seri numaranızın değişip değişmediğini kontrol edin. Eğer değişmemişse aşağıdaki hata çözüm rehberine bakın.

Hata Çözümleri / Sık Yaşanan Sorunlar
1- wmic baseboard get serialnumber komuduyla Anakart serial numarama baktım. Hala değişmemiş diyorsanız
Cevap: BIOS'a girin ve Flash Belleğinizi onboot'a çekin. Yani flash belleğiniz başlangıç sırasında en üstte olsun.
Bunu nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız google'a flash belleği ilk başlangıç sırasına alma diye yazıp araştırın.

2- 4f - Error: Get block size error hatası alıyorum ne yapmalıyım?
Cevap: Bu hatayı alıyorsanız muhtemelen BIOS sürümünüz eski yada Insyde Bios kullanıyorsunuz.
Internette çok fazla bu hatayla ilgili bir kaynakta bulamadım ancak sorunun nedenine dair yaptığımız araştırmalar
bunu gösteriyor. Ne yazık ki bizim methodlarımız sizin işinize yaramaz. DMIEditor programıyla şansınızı deneyebilirsiniz.

Çalışıyor mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt