Calistigini nerden bilelim bir kanıt v.s varmirat atcak olsam neden calısan bi emulator atıyım aqq
Calistigini nerden bilelim bir kanıt v.s varmirat atcak olsam neden calısan bi emulator atıyım aqq
ss yok video yok hesap yeni sanırım + banda yemiş ve zaten restart + olarak 102 temp atıyor diyo kendisi riske atmaya gerek yok kankaCalistigini nerden bilelim bir kanıt v.s varmi
kafan calısmıyor senin calisan bir seyin icine rat koyulmuyormurat atcak olsam neden calısan bi emulator atıyım aqq
çalısan bisey diyor 2 maçta 102 atıyo diyo zaten pipe her yerde geziyo kanka sunun cevaplara bak aqkafan calısmıyor senin calisan bir seyin icine rat koyulmuyormu
ne istiyon aq hic 102 atmsın bide free olsunçalısan bisey diyor 2 maçta 102 atıyo diyo zaten pipe her yerde geziyo kanka sunun cevaplara bak aq
sence onumu kastettim zaten gereksiz bişey diyorum public pipe heryerde geziyor çalışsa hiç atmasa okey değer diyorum aq birazcık beyninizi kullanın pub bişey yani risk almaya gerek yokne istiyon aq hic 102 atmsın bide free olsun
e.sUUID ve Timestamp emu
2 macta bir 102 atabilir onun dısında sorun yok
Dw:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Vt:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir