Valorant Free Hwid Spoofer

Bunu uygulayınca garanti süresi bitiyormu bilgisayarın bazıları öyle diyordu ne kadar doğru bilemiyorum tabi de bilen varmıdır

Öncelikle selamlar dostlar sizlere bugün banımı kaldırdığım spooferları göstereceğim

NOT: ÖZELLİKLE SÖYLÜYORUM OLUŞABİLECEK HİÇ BİR SORUNDAN SORUMLU DEĞİLİM HERKES KENDİ SORUMLULUĞUNDA KULLANSIN BEN MSİ ANAKARTTA DENEDEĞİMDE ÇALIŞTI HALADA BAN YEMEDİM BAŞKA HANGİ ANAKARTLARDA İŞE YARAR BİLMEM. VERDİĞİM BÜTÜN SPOOFERLARI KULLANARAK YAPTIM BUNLARI

Eğer bir hile satın aldıysanız hwid sorunlarıyla karşılabilirsiniz bunuda söylemiş olayım

1. Adım: Başlamadan önce kesinlikle bios up veya down yapın format size kalmış [up down ne demek bilmeyenler için biosunuzu güncelleyin veya düşürün]

2. Adım: Sizlere vereceğim Spooferları tek tek yapıp spooflayın özellikle söylüyorum 1buttonbetayı en son spooflayın

3. Adım: Yapacaklarımı izleyin "Windows aramaya gelin ağ durumu yazın ve enterlayın açılan menüde ağ ve paylaşım merkezi var ona tıklayın internetinizi seçin [ethernet] sağ tık özellikler yapılandır açılan menüden gelişmişe gelin ve ağ adresini seçin sonra tarayıcınıza gelip bu adrese girin ve biraz aşşağıya inin Mac Adress Formatı seçip en alttakini yapın ve Generate Mac Adress e tıklayın ve çıkan kodu kopyalayıp az önce girdiğimiz ağ adresini girip o kodu yapıştırın"

4. Adım: Valorantı indirin ve oynayın

Spoofer Link: "önceden şunu söyliyim 1buttonbetanın şifresi 4u4play"

VT Linkler:

1buttonbetanın virustotalı kabarık ama işime yaradı virüs varsa içinde lütfen beni banlamayın

söylemeyi unutmuşum val 51 hatası alırsanız pcyi yeniden başlatıp yine valoranta girin ek olarakda içine ücretli bir spoofer kaçmış kullanıcı adı şifre soruyor onu yanlışıkla koydum kusuruma bakmayın
selam dc bırakırmısın bana yaparmısın sağlıklı bi şekilde bios düşürüp formatladım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt