dostum zaten format atacaksın neden 1909 atıyorsun test ettiğimiz sürümlerden birini atman daha mantıklı değil mi?windows 1909 çalışma ihtimali var mı ?
dostum zaten format atacaksın neden 1909 atıyorsun test ettiğimiz sürümlerden birini atman daha mantıklı değil mi?windows 1909 çalışma ihtimali var mı ?
usta kusura bakma benim hatam da bi sorum daha olucaktı ben kasamda wifi adaptörü ile kullanıyorum interneti wifi adaptörü ve internetim hariç herşeyi devre dışımı bırakıyımKonuda yazdığı üzere kendi internetin hariç bütün ağ bağdaştırıcılarını devre dışı bırakman yeterli oluyor.
evetusta kusura bakma benim hatam da bi sorum daha olucaktı ben kasamda wifi adaptörü ile kullanıyorum interneti wifi adaptörü ve internetim hariç herşeyi devre dışımı bırakıyım
windows sürümüm 1909 o yönden sordum yoksa format atacağımdostum zaten format atacaksın neden 1909 atıyorsun test ettiğimiz sürümlerden birini atman daha mantıklı değil mi?
Hayır valorant'ta tıkla onun içindekini kullanhack center kısmında ki normal golabal hwid spooferı mı kullanacağız