hydrate36364
Bronz Üye
kanka işi garantiye al ful temizle eğer önemli bir şeylerin varsa flaşa yollaFormat atarken full temiz formatmı lazım yoksa dosyaları saklayarak format atsak olurmu ?
kanka işi garantiye al ful temizle eğer önemli bir şeylerin varsa flaşa yollaFormat atarken full temiz formatmı lazım yoksa dosyaları saklayarak format atsak olurmu ?
bende aynı soruyu merak ediyorum flasha atıp flashtanmı yükleyelim dosyaları?6- Tüm wifi/ethernet ve harici ağ bağlantılarını sağ tıklayıp devre dışı bırak seçeneğine basın. devre dışı bırakırsam internet çalışmayacak nasıl yükleyeceğim oyunu
Sadece kulladıgınız ethernet acık kalacak diğer bağlantılar var ise kapatacaksınız wifi veya 2.ethernet gibibende aynı soruyu merak ediyorum flasha atıp flashtanmı yükleyelim dosyaları?
evet dostum mecbur açıklamada da belirtiliği gibiformat atmak şart mı şuan uyumlu sürümdeyim 20h2deyim
yani wifi kullanıyorsam ethernetimi kapatacağım sadece ?Sadece kulladıgınız ethernet acık kalacak diğer bağlantılar var ise kapatacaksınız wifi veya 2.ethernet gibi
Valorant dosyaları bulunduğu için evet. Silsen de bir şekilde kalıyordur onlar en temizi formatwindows sürümüm zaten 20h2 gene format atmam lazım mı
Kullandığın internet haricindekileri devre dışı bırakıcaksın dostumbende aynı soruyu merak ediyorum flasha atıp flashtanmı yükleyelim dosyaları?
desliga apenas as redes que não esta em uso né isso ?Valorant dosyaları bulunduğu için evet. Silsen de bir şekilde kalıyordur onlar en temizi format
Kullandığın internet haricindekileri devre dışı bırakıcaksın dostum