İlk kez ben mi yukarda başka olumsuz yazanlarda varher şeyi doğru yaptığına emin msiin dostum ilk kez sen olmadı dedin
İlk kez ben mi yukarda başka olumsuz yazanlarda varher şeyi doğru yaptığına emin msiin dostum ilk kez sen olmadı dedin
peki herhangi videosu falan çekilicekmi? yoksa forumu okuyupmu yapmamız gerekiyor yada herhangi bir discord adresiniz varmıdır?Yeni hesap açıp giriyorsunuz
yeni hesap açıp girmen lazım dostum o hesap gitti zatenBunu yaptıktan sonra ban yiyen hesabımıza girebiliyormuyuz yoksa yeni hesap açıp onunlamı oynamamız gerekiyor
ne kadar sürücek bir bilgi varmıSpoofer çalışıyor şuanda bazı programları otomatik kurmada sıkıntı var o hallediliyor arkadaşlar
peki herhangi videosu falan çekilicekmi? yoksa forumu okuyupmu yapmamız gerekiyor yada herhangi bir discord adresiniz varmıdır?
5 Kişide denersin sorun çıkmaz ama 6. kişide çıkar Biz bahtsız insanların başına böyle şeyler hep gelir. Şahsen ben alıştım1 hafta zaten test ediliyordu çıkmadan direk programı çıkarmıyorlar yaptıkları gibi bildiğim kadarıyla ama dedikleri gibi arkadaşların bekleyeceğiz başka yapacak birşey yok.
Bunu yaptıktan sonra ban yiyen hesabımıza girebiliyormuyuz yoksa yeni hesap açıp onunlamı oynamamız gerekiyor