Evet deneyen arkadaşlar hangi marka anakart kullandığını ve sonucunu yazarsa, konuya ekleyebiliriz hepsini.Deneyip sonuç alan arkadaşlar varsa yorumlara yazabilirlerse çok iyi olur.
Önizleme:
Not: Her anakartta çalışmaz. Free olduğu için test edebilirsiniz.
Nasıl Kullanılır?
1-)Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirtıklayarak internet sitesine giriş yapın.
2-) Giriş yaptıktan sonra Discord sunucusuna giriş yapın.
3-) "│key" odasına tıklayıp, !createkey komutunu gönderin.
4-) Özelden gelen anahtarıLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirtıklayarak girin.
5-) Girdiğiniz anahtar doğruysa spoofer bilgisayarınıza inecek.
6-) Sonrasında spooferı çalıştırın.
7-) Sırasıyla 1-2-3'e tıklayarak, spoof işlemini gerçekleştirin.
8-) İşlemi bitirdikten sonra bilgisayarınıza format atın.
9-) İyi eğlenceler.
Video:
Edit: AMIDEWIN ve C ile yazdığım spooferı bir araya getirdim. Çok meşakatli bir program değil fakat bilgisi olmayan arkadaşlar için yararlı olacağını düşündüm. @root Konuyu inceleyebilir misiniz, herhangi bir sorun teşkil ediyor mu?
Edit2: Kalıcı değiştirdiği için sakın üst üste kullanmayın. ROM üzerine yazdığı için, bilgisayarın içinden geçersiniz. O yüzden sadece bir kere kullanın ve sonrasında format atın.
Forum kurallarını bilmediğim için, konunun nereye ve nasıl açılması gerektiğini bilmiyorum. Eğer yanlışım varsa lütfen banlamayın, uyarın konuyu ona göre tekrar düzenlerim.
Sadece isyanım free paylaşılması gereken spooferların parayla satılmasından kaynaklı. Bu konuyuda açmamın sebebi budur.
Umarım işinize yarar, tekrardan iyi eğlenceler arkadaşlar.
Pc ye res atınca değişen rakamlar eski haline dönüyor cmd ye 2 yazdıkdan sonra da kendini kapatıyor bende.Deneyen arkadaşlar var mı bir haber?
selam hocam bot a !Lisans konusunda ufak tefek problemler olabilir. Ufak bir güncellemeyle bu problem çözülecektir. Tekrar deneyebilir misiniz şu an?
bot aktif değil aktif olunca yazarsan key in gelirbotunuz çalışmıyor düzeltin
Önizleme:
Not: Her anakartta çalışmaz. Free olduğu için test edebilirsiniz.
Nasıl Kullanılır?
1-)Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirtıklayarak internet sitesine giriş yapın.
2-) Giriş yaptıktan sonra Discord sunucusuna giriş yapın.
3-) "│key" odasına tıklayıp, !createkey komutunu gönderin.
4-) Özelden gelen anahtarıLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirtıklayarak girin.
5-) Girdiğiniz anahtar doğruysa spoofer bilgisayarınıza inecek.
6-) Sonrasında spooferı çalıştırın.
7-) Sırasıyla 1-2-3'e tıklayarak, spoof işlemini gerçekleştirin.
8-) İşlemi bitirdikten sonra bilgisayarınıza format atın.
9-) İyi eğlenceler.
Video:
Edit: AMIDEWIN ve C ile yazdığım spooferı bir araya getirdim. Çok meşakatli bir program değil fakat bilgisi olmayan arkadaşlar için yararlı olacağını düşündüm. @root Konuyu inceleyebilir misiniz, herhangi bir sorun teşkil ediyor mu?
Edit2: Kalıcı değiştirdiği için sakın üst üste kullanmayın. ROM üzerine yazdığı için, bilgisayarın içinden geçersiniz. O yüzden sadece bir kere kullanın ve sonrasında format atın.
Forum kurallarını bilmediğim için, konunun nereye ve nasıl açılması gerektiğini bilmiyorum. Eğer yanlışım varsa lütfen banlamayın, uyarın konuyu ona göre tekrar düzenlerim.
Sadece isyanım free paylaşılması gereken spooferların parayla satılmasından kaynaklı. Bu konuyuda açmamın sebebi budur.
Umarım işinize yarar, tekrardan iyi eğlenceler arkadaşlar.