nulled
Silver Üye
Önizleme:
Not: Her anakartta çalışmaz. Free olduğu için test edebilirsiniz.
Nasıl Kullanılır?
1-)
2-) Giriş yaptıktan sonra Discord sunucusuna giriş yapın.
3-) "│key" odasına tıklayıp, !createkey komutunu gönderin.
4-) Özelden gelen anahtarı
5-) Girdiğiniz anahtar doğruysa spoofer bilgisayarınıza inecek.
6-) Sonrasında spooferı çalıştırın.
7-) Sırasıyla 1-2-3'e tıklayarak, spoof işlemini gerçekleştirin.
8-) İşlemi bitirdikten sonra bilgisayarınıza format atın.
9-) İyi eğlenceler.
Video:
Edit: AMIDEWIN ve C ile yazdığım spooferı bir araya getirdim. Çok meşakatli bir program değil fakat bilgisi olmayan arkadaşlar için yararlı olacağını düşündüm. @root Konuyu inceleyebilir misiniz, herhangi bir sorun teşkil ediyor mu?
Edit2: Kalıcı değiştirdiği için sakın üst üste kullanmayın. ROM üzerine yazdığı için, bilgisayarın içinden geçersiniz. O yüzden sadece bir kere kullanın ve sonrasında format atın.
Forum kurallarını bilmediğim için, konunun nereye ve nasıl açılması gerektiğini bilmiyorum. Eğer yanlışım varsa lütfen banlamayın, uyarın konuyu ona göre tekrar düzenlerim.
Sadece isyanım free paylaşılması gereken spooferların parayla satılmasından kaynaklı. Bu konuyuda açmamın sebebi budur.
Umarım işinize yarar, tekrardan iyi eğlenceler arkadaşlar.
Not: Her anakartta çalışmaz. Free olduğu için test edebilirsiniz.
Nasıl Kullanılır?
1-)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
tıklayarak internet sitesine giriş yapın.2-) Giriş yaptıktan sonra Discord sunucusuna giriş yapın.
3-) "│key" odasına tıklayıp, !createkey komutunu gönderin.
4-) Özelden gelen anahtarı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
tıklayarak girin.5-) Girdiğiniz anahtar doğruysa spoofer bilgisayarınıza inecek.
6-) Sonrasında spooferı çalıştırın.
7-) Sırasıyla 1-2-3'e tıklayarak, spoof işlemini gerçekleştirin.
8-) İşlemi bitirdikten sonra bilgisayarınıza format atın.
9-) İyi eğlenceler.
Video:
Edit: AMIDEWIN ve C ile yazdığım spooferı bir araya getirdim. Çok meşakatli bir program değil fakat bilgisi olmayan arkadaşlar için yararlı olacağını düşündüm. @root Konuyu inceleyebilir misiniz, herhangi bir sorun teşkil ediyor mu?
Edit2: Kalıcı değiştirdiği için sakın üst üste kullanmayın. ROM üzerine yazdığı için, bilgisayarın içinden geçersiniz. O yüzden sadece bir kere kullanın ve sonrasında format atın.
Forum kurallarını bilmediğim için, konunun nereye ve nasıl açılması gerektiğini bilmiyorum. Eğer yanlışım varsa lütfen banlamayın, uyarın konuyu ona göre tekrar düzenlerim.
Sadece isyanım free paylaşılması gereken spooferların parayla satılmasından kaynaklı. Bu konuyuda açmamın sebebi budur.
Umarım işinize yarar, tekrardan iyi eğlenceler arkadaşlar.
Son düzenleme: