Vesselam
Uzman Üye
Sağolasınval5 ve van152 yiyosan
Sağolasınval5 ve van152 yiyosan
rica ederimSağolasın
aynısı realitycheats de varHerkese merhaba dostlar ;
Bugün sizlere kendimin de denediği bir Valorant Ban Kaldırma yöntemi göstereceğim .
Format atmadan önce Hwid Spoofer adlı klasördeki spoof'ırı çalıştırıyoruz ve 1 e basıyoruz gelen ekrandan Unban'a basarak spooferımızın dediklerini yapıyoruz . ( Diğer Spoofer için Discord Adresimden ücretsiz şekilde alabilirsiniz Fix yememesi için burdan vermeyeceğim )
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ve en önemlisi olarak temiz bir format şart format atmadan önce size vereceğim dosyalardan bilgisiyarınızı bir kere spooflamanız ve cleanerlamanız gerekiyor .
Sonra bilgisiyarımıza format atıyoruz hangi sürüm atarsanız artık önerim 1909'dur ( 20H2 Denenmedi )
Format attıktan sonra tüm driverlerinizi kuruyorsunuz ve size vereceğim RAR'ın içindeki Driver klasöründeki dosyaları da kuruyorsunuz .
Arama yerine Çalıştır yazarak enterlıyoruz ve Regedit yazıyoruz açılan yerde
Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DESCRIPTION\System\CentralProcessor
Adlı yere gidiyoruz ve karşımıza böyle sayılar geliyor
Bu sayılara teker teker tıklayarak ProcessorNameString adlı dosyaya sağ tık yapıp değiştire tıklıyoruz ve ÖRNEK OLARAK Intel(R) Core(TM) i5-10300H CPU @ 2.50GHz yazıyorsa 2.50 ' yi 2.51 yapıyoruz bunu her sayıda yapıyoruz sizde kaç tane varsa bunları yaptıktan sonra Bilgisiyarım - Özellikler dedikten sonra böyle değişmiş olarak gözükmesi gerekiyor
Bundan sonra :
HWİDCHANGER adlı uygulamayı açıp
C Diskini 9BA6-C71F olarak eğer başka diskler var ise 9BA6-C81F gibi 1 farkla arttırarak değiştirerek Change ye basıyoruz
Sonra SmartDnsChanger adlı uygulamayı kuruyoruz ve açıyoruz MAC Adres değiştirme yerine giriyoruz Rastgele Mac Adresi diyoruz Mac adresini uygulayaya tıklıyoruz ve kapatıyoruz
Bilgisiyarınızı SAKIN YENİDEN BAŞLATMAYIN sonra artık Valorant'ı kurabilirsiniz kendim denedim 5 maç fılan oynadım şuanlık ban gibi bir şey almadım .
ÖNEMLİ
Mac Adresimizi her bilgisiyarımızı yeniden başlattığımızda oyuna girmeden önce değiştiriyoruz
HwidChanger uygulamasından her oyuna girmeden önce değiştiriyoruz
Yetkili biri onayladığı zaman linki koyacağım sonra konum kaldırılmasın
DOSYA.TC :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VİRÜS TOTAL :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir