- İletişim
herşeyi açtım çalışmıyor kralya olmmm bana sormayın herşeyi çalışıo evet
box esp aç
herşeyi açtım çalışmıyor kralya olmmm bana sormayın herşeyi çalışıo evet
box esp aç
bendede öyle menü geliyo sadecesende çalışıyormu bende menü geliyor çalışmıyor
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
type hyper v in searchDoes anyone know how to turn off virtualization?
Tekrardan Sizlere Bir Projeyi Geliştirip Sunmaya Karar Verdim Umarım Beğenirsiniz
ESP BOTLARDA ÇALIŞMAZ
DW:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VT:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hileyi aç. oyuna gir çerçevesiz pencereliye al. tekrar aç insert bas bitti açıksa antivirüsle sanallaştırmayı kapaNedens Şu hatayı veriyor: 0x00007FF640528891 adresindeki yönerge 0X0000000000000000
??
kanka menü geliyo esp dmde çalışmıyor aimbot falanda çalışmıyor nasıl düzelirHİle Hala Paşalar Gibi Çalışıyor Fakat Ben Abartarak Oynadığım için 8 Saat İçinde Ban Yedim Allahtan Spoffer Var Ellerine Sağlık Yasin ♥
Aga Dediğin Gibi Bendede çalışmamıştı driver not found alan yazıyordu Defender control ile Defenderi komple kapatarak problemi çözdüm + olarak bende 1440 çözünürlükte çalıştı ir olayı varmı bilemem ama deneyebilirsinkanka menü geliyo esp dmde çalışmıyor aimbot falanda çalışmıyor nasıl düzelir
bios üzerinden sanallaştırmayı kapatmayı unutmakanka menü geliyo esp dmde çalışmıyor aimbot falanda çalışmıyor nasıl düzelir
kapalı kanka hile açılıyor ama hile çalışmıyor menü geliyor esp aimbot falanAga Dediğin Gibi Bendede çalışmamıştı driver not found alan yazıyordu Defender control ile Defenderi komple kapatarak problemi çözdüm + olarak bende 1440 çözünürlükte çalıştı ir olayı varmı bilemem ama deneyebilirsin
bios üzerinden sanallaştırmayı kapatmayı unutma