- İletişim
Allah razı olsun önceki hileyle elmastan immoya çıkardım banda yemedim 2.hesap geliyor.eyw arada etkileşim olsun diye paylaşım yapıyorum böyle
Allah razı olsun önceki hileyle elmastan immoya çıkardım banda yemedim 2.hesap geliyor.eyw arada etkileşim olsun diye paylaşım yapıyorum böyle
eyw ban riskini azaltmak için driver değiştim bağzı özellikleri okumuyor onları silmeyi unutmuşum bone + visible check kullanmayınAllah razı olsun önceki hileyle elmastan immoya çıkardım banda yemedim 2.hesap geliyor.
eyvallahEline sağlık.
Bilgi için sağol reis dikkat ederiz.Kanka o kadar önemliyse sen yinede konuya yaz.eyw ban riskini azaltmak için driver değiştim bağzı özellikleri okumuyor onları silmeyi unutmuşum bone + visible check kullanmayın
kendin test etkac maca ban atıyor?
socket veya iotcl hangisieyw ban riskini azaltmak için driver değiştim bağzı özellikleri okumuyor onları silmeyi unutmuşum bone + visible check kullanmayın
eyvallah
gigabyte anakartlarda modlu windows format atınca ban kalkıyor + bios up/down yapban yedim başka bi hileden gigabyte spoof varsa hemen bunu denicem