tufxn
Efsane Üye
try windowed fullscreensomehow my menu wont open, can anyone help? the cmd gives me random numbers but ingame nothing happens
ty already
try windowed fullscreensomehow my menu wont open, can anyone help? the cmd gives me random numbers but ingame nothing happens
ty already
ham mafia site linki bulamadım bi atar mısınbeleşe hile mi yazcak adam sıfırdan
ham mafiada 3. ayım hala ban yok hayırlı günler. Çok daha uzun süredir ud ama ben geç aldım
adamlar reklam yapıyor a#ksite yok discordları var .gg/hammafia(url gitmiş) tr için reseller @shqtz var güvenilir fiyatıda ucuz ona yazabilirsin
reklam değil kanka öneri bende müşteriyimadamlar reklam yapıyor a#k
abi kadın doğru söylüyor haadamlar reklam yapıyor a#k
vay be benim sourcem zamanında burda paylaşmıştım artık uzaktan yakından alakam yok böyle işlerle güzel konu olmuş ellerine sağlık başarılarının devamını dilerim dostum herhangi bir sorun olursa discordum: madrexsupLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Nasıl kullanılır?
Oyunu açtıktan sonra ana sayfadayken Vanguard user-mode service.exe'yi Yönetici Olarak Çalıştır açılan CMD console'u önde oyun ise arkada olacak şekilde bekle random bir string geldikten sonra oyuna tıkla menü gelecektir menü tuşu ise F1
Driver güncellendi.
Menü de değişiklikler yapıldı.
Aimbot eklendi.
reis konu linki veya githubda fgln bulabileceğim src ismini paylaşıır mısınvay be benim sourcem zamanında burda paylaşmıştım artık uzaktan yakından alakam yok böyle işlerle güzel konu olmuş ellerine sağlık başarılarının devamını dilerim dostum herhangi bir sorun olursa discordum: madrexsup