NeAzE
Uzman Üye
en kral hile 1-2 ay götürür derken yamatostan bahsediyorsun heralde xdxdxdxdParalı hileler de yediriyor kardeşim en kral hile 1-2 ay götürür
en kral hile 1-2 ay götürür derken yamatostan bahsediyorsun heralde xdxdxdxdParalı hileler de yediriyor kardeşim en kral hile 1-2 ay götürür
driver dt ozaman driver değişirmisin kral varsa elinde @HYDROdenedim 7-4de yedim
yorum kasma hile takır takır çalışıyor sadece dt onun içinde driver değişse yeterli diye düşünüyorum ama mapper ile driver değişirse daha etkili olur daha safe olur en azından 3 gün götürürne yapacaksın ki dostum? bunu düzgünce çalışabilr hale getirmesi bile mucize bence bundan hicbirşey olmaz
src paylaşabilirmisin cano pdate edelim bizde
böyle aptallar ekleyip durmasın siz src isteyin diye vermedim kişisel discordumu zaten public source code
bu hayattan bezmiş olan veled çok tanıdık geliyor
ne kudurdunuz be src istedim driver vbe mapper değişip size verecektim iyilik düşünen de kabahat dt dt takılınbu hayattan bezmiş olan veled çok tanıdık geliyor
sanamı dedim la sen kimsinne kudurdunuz be src istedim driver vbe mapper değişip size verecektim iyilik düşünen de kabahat dt dt takılın
kanka gelen ssteki adam ya o ondan diyosanamı dedim la sen kimsin
ben başka biriyle karıştırmışımkanka gelen ssteki adam ya o ondan diyo