BestSeller
Gold Üye
medusa gibiUd since beta kanka dayanmaz belli değilmi açma ban yemek istemiyorsan git para ver hile al
medusa gibiUd since beta kanka dayanmaz belli değilmi açma ban yemek istemiyorsan git para ver hile al
Ban yemek istemiyorum demedim kaç el götürür dedim banwave yakalanmadığım sürece np mişUd since beta kanka dayanmaz belli değilmi açma ban yemek istemiyorsan git para ver hile al
Meh dediğin virustotal gayet normal, adam istese 1 press enter to continue eklese hepsini saklardı zaten yani sakliyacak bişeyi yok herşey ortada vt de bitek KDU Varkontrol edilsinde sıkıntı çıkmaısn vt biraz eh meh
banwawe ile alakası yok bu her türlü yedirecekki dalga beklemeye gerek yok bunun içinBana dc den ulaşırmısın knk dc =massacresd
Ban yemek istemiyorum demedim kaç el götürür dedim banwave yakalanmadığım sürece np miş
yedirsin 3 4 tur götürse kafibanwawe ile alakası yok bu her türlü yedirecekki dalga beklemeye gerek yok bunun için
sakladıysaMeh dediğin virustotal gayet normal, adam istese 1 press enter to continue eklese hepsini saklardı zaten yani sakliyacak bişeyi yok herşey ortada vt de bitek KDU Var