Visual
Efsane Üye
Direkt buildledim ek birşey yapmadımnasıl yaptın hocam kısaca acıklama sansın var mı benim atladığım bir şey var sanırım
Direkt buildledim ek birşey yapmadımnasıl yaptın hocam kısaca acıklama sansın var mı benim atladığım bir şey var sanırım
dc varmı
triggeri calsıtırabildim fakat cok kötü tutmuyor rakibeDirekt buildledim ek birşey yapmadım
Hadi ya şöyle sağlam çalışan undedected bi hile bulsakçalıştıran olmuş ama ben exe vs yapamadım yani giriş nereden veya baska bir enjecte yönü mü var bilmiyorum
şöyle bi söz vardır hocam bilir misin ''para varsa yancıkta, bir şey oynar ..cıkta'' diyeHadi ya şöyle sağlam çalışan undedected bi hile bulsak
Ahahaha ulan baya etkili bi söz olduşöyle bi söz vardır hocam bilir misin ''para varsa yancıkta, bir şey oynar ..cıkta'' diye
1709 için 6 7 maç dayanan hile mevcut kullansana?Hadi ya şöyle sağlam çalışan undedected bi hile bulsak
madvalo dt diye biliyorum ben hiç kullanmadım ama yorumlarda banlandım diyen varkardeş bu hile'yi güncelleyip madloader'e eklemediniz mi siz MadValo diye. ben onu kullanıyorum bayadır bu arada teşekkürler