Valorant Formatsız Hwid Spoofer Arıyorum

Valoranttan yaklaşık 2-3 hafta önce ban yedim ve 3 ay beklemek istemiyorum. Bildiğim formatlı spooferlar var fakat bilgisayarımda 300gb'a yakın oyun var.

Formatsız (bios update olabilir) spoofer satan güvenilir satıcılar bana ulaşabilir mi?

Bütçem 100TL civarı. Spoofer'ı 1 günlük seçeneği varsa 1 günlük almayı düşünüyorum.
Bu bilgisiyardan sıfırlarsan sadece ana diskin sıfırlanır yan disk açıp oyunları oraya atarsan oyunlar gitmez :brainfree:

Bu bilgisiyardan sıfırlarsan sadece ana diskin sıfırlanır yan disk açıp oyunları oraya atarsan oyunlar gitmez :brainfree:
biliyorum dostum fakat bu işlem bile uzun sürecek bana kısa bir çözüm lazım para vermeye razıyım sorun yok benim için.

Valoranttan yaklaşık 2-3 hafta önce ban yedim ve 3 ay beklemek istemiyorum. Bildiğim formatlı spooferlar var fakat bilgisayarımda 300gb'a yakın oyun var.

Formatsız (bios update olabilir) spoofer satan güvenilir satıcılar bana ulaşabilir mi?

Bütçem 100TL civarı. Spoofer'ı 1 günlük seçeneği varsa 1 günlük almayı düşünüyorum.
dostum formatsız spoofer yapılmaz yapılır diyen biri varsa muhtemelen paranı alıp engellemek içindir eğer ban yemeyi göze alıp hile açtıysan formattanda korkma :D
önemli dosyalarını flasha at sonrasınında spoofu kendin yapmayı deneyebilirsin ancak ilk denemeler gerçekten çok zor oluyor eğer pek bilgin yoksa bilen birinden yardım al.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt