her anlamda yardımcı oluruz ulaşsın arkadaş ref için eyw aga <3100 tl zor ama imkansız değil @Blast ile görüş istersen
garantili100 tl mi :d
Bu bilgisiyardan sıfırlarsan sadece ana diskin sıfırlanır yan disk açıp oyunları oraya atarsan oyunlar gitmezValoranttan yaklaşık 2-3 hafta önce ban yedim ve 3 ay beklemek istemiyorum. Bildiğim formatlı spooferlar var fakat bilgisayarımda 300gb'a yakın oyun var.
Formatsız (bios update olabilir) spoofer satan güvenilir satıcılar bana ulaşabilir mi?
Bütçem 100TL civarı. Spoofer'ı 1 günlük seçeneği varsa 1 günlük almayı düşünüyorum.
biliyorum dostum fakat bu işlem bile uzun sürecek bana kısa bir çözüm lazım para vermeye razıyım sorun yok benim için.Bu bilgisiyardan sıfırlarsan sadece ana diskin sıfırlanır yan disk açıp oyunları oraya atarsan oyunlar gitmez
dostum formatsız spoofer yapılmaz yapılır diyen biri varsa muhtemelen paranı alıp engellemek içindir eğer ban yemeyi göze alıp hile açtıysan formattanda korkmaValoranttan yaklaşık 2-3 hafta önce ban yedim ve 3 ay beklemek istemiyorum. Bildiğim formatlı spooferlar var fakat bilgisayarımda 300gb'a yakın oyun var.
Formatsız (bios update olabilir) spoofer satan güvenilir satıcılar bana ulaşabilir mi?
Bütçem 100TL civarı. Spoofer'ı 1 günlük seçeneği varsa 1 günlük almayı düşünüyorum.