memmo22211
Normal Üye
anladım teşekkür ederimdosyanın adını sonradan tekrar live yapıp dosyaları doğrularsan tekrardan indirmez
anladım teşekkür ederimdosyanın adını sonradan tekrar live yapıp dosyaları doğrularsan tekrardan indirmez
hayırformat gerekiyormu ?
1- Windows sürümünüz Windows 10 olmalı herhangi bir build olabilir. (Win11 olursa TPM sileceğimizden dolayı oyuna giremezsiniz.)
2- IObit Unlocker indirip C:\Windows\System32\drivers\tpm.sys dosyasını kaldırın.
3- AIO Runtimes kurun. (Bir konuda okuduğuma göre gupro aio olmadan serial değiştirmiyormuş.)
4- Revo uninstaller pro ile valorantı kaldırın ve tüm loglarını silin. (Kaldırmadan önce videoda yaptığım işlemi yapın yoksa oyununuz silinir internetim hızlı bir daha indiririm diyorsanız yapmayın.)
5- Bios update yapın. (Önceki sürüm olabilir şuan kullandığınız sürüm olabilir veya bir üst sürüm olabilir hiç fark etmez yeter ki yapın.)
6- Gupro spooferi çalıştırın ve gelen mavi ekran tüm internet aygıtlarınızın mac adreslerini değiştirin.
7- Çalışan tüm cmd ekranları kapandıktan sonra restart atın.
8- Oyun dosyalarını doğrulayıp oyuna girin iyi eğlenceler.
Not: (Asus, Msi, Gigabyte, Biostar, Acer, Monster Laptop, HP Laptop) yazmış olduğum tüm anakartlarda test edildi ve banın kalktığı 1 hafta sonra doğrulandı asus üzerinde serialler değişmese bile ban kalkmış oluyor 3 adet ayrı asusta denendi ve çalıştı.
Not: Piyasada ban açıyorum diye gezen çoğu kişi bu methodu uyguluyor paranızı boşa kaptırmayın şansınızı deneyin.
Gupro:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Bizzat kendi konusundaki indirme linkinden alınmıştır.) https://cheatglobal.com/konu/gupro-spoofer-free-valorant-vanguard-eac-battleye.16382/
Gupro VT:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
önemli değil kralİmzamı senin sayende kaldırdım. ( cevabından sonra kaldırıcağım )
Çok çok teşekkür ederim <3<3
şuana kadar 45 dolar para harcadım sırf kaldırmak için hiçbiri işe yaramamıştı cansın sen can
Herifler bu methodla yapıyordu demek vay be
pc ne tüm işlemleri yaptın mı?kalkmadı ban
yorum kasıyor :/pc ne tüm işlemleri yaptın mı?