Valorant formatsız ban kaldırma (Tüm Anakartlar)

Arkadaşlar 12 gün sonra ban yedim herhangi bir hile kullanmadım bilgisayara format atmıştım yapmadan önce. Valorant dışında hiçbir uygulama kullanmadım bilerek denemek için. Riot polisinden kaçış yok Aralık 30'da görüşmek üzere. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler gayet iyi dayandı. :imgotodie:
12 ne ya??delay ban limiti kac gun?riot asti kendini ya da 12 gunde neyi cozemedide 12 gun cozdu?O ara windows updatelerine baktiniz mi?Windows update aldigi anda spoofer gider cunki.Bakmanizi oneririm

12 ne ya??delay ban limiti kac gun?riot asti kendini ya da 12 gunde neyi cozemedide 12 gun cozdu?O ara windows updatelerine baktiniz mi?Windows update aldigi anda spoofer gider cunki.Bakmanizi oneririm
updatelerim kapalıydı tamamen format attığım andan itibaren tüm updateleri kapattım

Hocam bir yandan iyi gibi oldu sanki. H!le açıyorum takılıyorum hesabım banlanıyor. Ama donanım banı yemeden yeni hesap açabiliyorum. 10 kere felan böyle yaptım halaa girebiliyorum oyuna. Donanım banı atmıyor :D
oda 1 oyun dayanıyor :) her 1 oyundan sonra yeni hesap falan uğraştırıyor

Arkadaşlar 12 gün sonra ban yedim herhangi bir hile kullanmadım bilgisayara format atmıştım yapmadan önce. Valorant dışında hiçbir uygulama kullanmadım bilerek denemek için. Riot polisinden kaçış yok Aralık 30'da görüşmek üzere. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler gayet iyi dayandı. :imgotodie:
12 Gün Sonra banlanması gerçekten olağan dışı benim 4 gün sonra banlanmıştı gupro , şuan temiz amidewin ve birkaç şey daha deniyorum hiçbir yazılım olmadan
Ana Kart : ASROCK
Bakalım eğer olmazsa ki şuan daha 2. gününde hala banlanmadı

Olmazsa eğer Monster Laptoptan devamke bağlarız 240 hz 27inch'e vururuz no problem bakalım bakalım skinli hesaplar güme gitmesinde

Denedik bakalım 3-4 güne güncellerim şuan girdim

Deneyen varmı çalılıyormu beyler
lu0aufz.jpg

nl9unqv.jpg

Yok kanka deneyen felan yok

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt