xdHileyi alıp keyini kulanamayanlar için çok iyi bir içerik olmuş tebrikler @DnSpy Cheatglobal'da kimse mâdur olmaz
xdHileyi alıp keyini kulanamayanlar için çok iyi bir içerik olmuş tebrikler @DnSpy Cheatglobal'da kimse mâdur olmaz
sen de çalışıyor mu? ben de çalışmıyor kitlenmiyorhile fazlasıyla rage degıl full ayar yapıyorm yıne aım kötü kıtlenıyo
bendede çalışmıyordu oyunu tam ekran pencerelı yap karakter vurgu rengını mor yap ona rağmen çalışmıyorsa driverdan kaynaklıdır onun çözumude valobot forumda hala duruyo onu ındır 1 - install aimbota tıkla pc reset atılsın sorununun kalmıcaktır ben böyle çözdmsen de çalışıyor mu? ben de çalışmıyor kitlenmiyor
oyun ayarlarında sıkıntı yok zaten de, valobot da da install aimbot yapınca direkt atıyor exe den hata kodu vs. veripbendede çalışmıyordu oyunu tam ekran pencerelı yap karakter vurgu rengını mor yap ona rağmen çalışmıyorsa driverdan kaynaklıdır onun çözumude valobot forumda hala duruyo onu ındır 1 - install aimbota tıkla pc reset atılsın sorununun kalmıcaktır ben böyle çözdm
virüs programını ve defenderı kapat deneoyun ayarlarında sıkıntı yok zaten de, valobot da da install aimbot yapınca direkt atıyor exe den hata kodu vs. verip
raw.exe yoluna erişim reddedildi diyor