Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kitlenmıyorsa raw accel yukleyın duzelır bendede öyleydı

Güzel Ayar Bulan Varsa Versin

Peki paylaşılan bütün pixel botların arayüzü herşeyi lolmenu olması? biraz keşke editleyip satsalardı be kanka özellikleri alıp uiye koymuşlar milletde ne bilsin parayı verip alıyor satıcıda kapatınca kepengi ortada kalıyor dnspy eline sağlık kardeşim güzel yapmısın ama valorus un pixel botlarını sevmiyorum istediğim sens i falan çoğu şeyi değiştirtmiyor valobot 7.6 devamke. bu arada hile calısıyor, calısmıyor tagi boşuna verildiğini düşünüyorum haberiniz olsun valobot için konuşuyorum. onun dışında ud bi pixel bot en azından 2 3 gün idare edicekdir. iyi oyunlar herkese

hile fazlasıyla rage degıl full ayar yapıyorm yıne aım kötü kıtlenıyo

sen de çalışıyor mu? ben de çalışmıyor kitlenmiyor
bendede çalışmıyordu oyunu tam ekran pencerelı yap karakter vurgu rengını mor yap ona rağmen çalışmıyorsa driverdan kaynaklıdır onun çözumude valobot forumda hala duruyo onu ındır 1 - install aimbota tıkla pc reset atılsın sorununun kalmıcaktır ben böyle çözdm

bendede çalışmıyordu oyunu tam ekran pencerelı yap karakter vurgu rengını mor yap ona rağmen çalışmıyorsa driverdan kaynaklıdır onun çözumude valobot forumda hala duruyo onu ındır 1 - install aimbota tıkla pc reset atılsın sorununun kalmıcaktır ben böyle çözdm
oyun ayarlarında sıkıntı yok zaten de, valobot da da install aimbot yapınca direkt atıyor exe den hata kodu vs. verip

raw.exe yoluna erişim reddedildi diyor

not authorized yazıyor mor ekrandayken ve başlamıyor sorunla karşılaşan oldu mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt