Valorant flag yediğimi nasıl anlarım

astor31

Silver Üye
Hiçbir spoofer işe yaramıyor seriallerim değişiyor hilesiz girince banlanmıyorum ama hileyle girince ban yiyorum kullandığın hile dt felan demeyin gamebreaker alıp denedim 2kere gene ban yedim dedim belki dtdir başka hile aliyim dedim fgcominity aldım ondanda ban yedim en son ghostynin hileyi deniyim dedim ondanda yedim hepsini spoofer kullanıp denedim spoofla felan demeyin her ban yiyişimde tekrar format spoofer kullandım bios update felan falan yani spoofu yanlış yapmıyorum her hileyi denedim hepside ud ama genede ban yiyorum hilesizde oynadım hilesiz oynadığımda ban yemiyorum acaba flaglendim mi

Buarada 20 tane hesabım vardı 20 level şuanda hepsini deneye deneye banlattım sadece 5 hesabım kaldı

Kardeşim gamebreaker dt ghosty sık sık dt düşüyor dt dönemine denk gelimşsindir diğeri hakkında hiçbir fikrim yok hilesiz ban yemeyip hile açtıktan sonra kısa sürede ban yiyorsan tek sebebi bu (hilesiz test ettiğin süreye göre spoof problemi de olabilir)
gb dt değil birçok müşterim var oynayan bende dahil

Kardeşim gamebreaker dt ghosty sık sık dt düşüyor dt dönemine denk gelimşsindir diğeri hakkında hiçbir fikrim yok hilesiz ban yemeyip hile açtıktan sonra kısa sürede ban yiyorsan tek sebebi bu (hilesiz test ettiğin süreye göre spoof problemi de olabilir)
gamebrekar nasıl dt? :D bu kadar y*vsak olmayın 1 aydır oynuyorum bir kere ban yemedim yalan konuşmayı acilen bırak

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt