Valorant flag yediğimi nasıl anlarım

astor31

Silver Üye
Hiçbir spoofer işe yaramıyor seriallerim değişiyor hilesiz girince banlanmıyorum ama hileyle girince ban yiyorum kullandığın hile dt felan demeyin gamebreaker alıp denedim 2kere gene ban yedim dedim belki dtdir başka hile aliyim dedim fgcominity aldım ondanda ban yedim en son ghostynin hileyi deniyim dedim ondanda yedim hepsini spoofer kullanıp denedim spoofla felan demeyin her ban yiyişimde tekrar format spoofer kullandım bios update felan falan yani spoofu yanlış yapmıyorum her hileyi denedim hepside ud ama genede ban yiyorum hilesizde oynadım hilesiz oynadığımda ban yemiyorum acaba flaglendim mi

Buarada 20 tane hesabım vardı 20 level şuanda hepsini deneye deneye banlattım sadece 5 hesabım kaldı

Hiçbir spoofer işe yaramıyor seriallerim değişiyor hilesiz girince banlanmıyorum ama hileyle girince ban yiyorum kullandığın hile dt felan demeyin gamebreaker alıp denedim 2kere gene ban yedim dedim belki dtdir başka hile aliyim dedim fgcominity aldım ondanda ban yedim en son ghostynin hileyi deniyim dedim ondanda yedim hepsini spoofer kullanıp denedim spoofla felan demeyin her ban yiyişimde tekrar format spoofer kullandım bios update felan falan yani spoofu yanlış yapmıyorum her hileyi denedim hepside ud ama genede ban yiyorum hilesizde oynadım hilesiz oynadığımda ban yemiyorum acaba flaglendim mi

Buarada 20 tane hesabım vardı 20 level şuanda hepsini deneye deneye banlattım sadece 5 hesabım kaldı
Kardeşim gamebreaker dt ghosty sık sık dt düşüyor dt dönemine denk gelimşsindir diğeri hakkında hiçbir fikrim yok hilesiz ban yemeyip hile açtıktan sonra kısa sürede ban yiyorsan tek sebebi bu (hilesiz test ettiğin süreye göre spoof problemi de olabilir)

Kardeşim gamebreaker dt ghosty sık sık dt düşüyor dt dönemine denk gelimşsindir diğeri hakkında hiçbir fikrim yok hilesiz ban yemeyip hile açtıktan sonra kısa sürede ban yiyorsan tek sebebi bu
Ama arkadaşlarım banlanmıyor tek ben banlanıyorum kanka bak bi arkadaş var ghosty kullanan immortal oldu hala ban yemedi

Hilesiz test ettiğin süre çok kısa spoof problemi olma ihtimali çok yüksek daha uzun süre test et hiç değilse 3-4 gün hilesiz takılıp ban yiyip yemediğini kontrol et
Kanka tek spoofla denemedimki amk gitti başka spooferler satın aldım gene olmuyor kanka kafayı yicem

Kanka tek spoofla denemedimki amk gitti başka spooferler satın aldım gene olmuyor kanka kafayı yicem
Bazı anakartlarda çalışan spoof bulmak çok zor olabiliyor bir arkadaşımın banını 4 ayrı spoofla kaldıramadım döneminde dediğim gibi spoof attığında 3-4 gün hilesiz test et bu süreçte ban yemiyorsan da hile açtığında yiyorsan hile problemidir normalde 3-4 güne gerek yok aynı gün belli olur maksat kesin olsun

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt