Valorant Fellbot - Undetected Aimbot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaliteli bir satıcıya benziyor.Bir haftalık deneme için alıcam.İş görürse ilerki günlerde uzatarım.Sayfaları inceledim ve 3 yada 4. sayfaya 3 ay ban yeme süresi yazmışsın.Rage olarak mı 3 ay legit olarak mı anlayamadım.Ve hile şuanda ud durumda mı?Bu ikisini cevaplarsan çok sevinirim.İyi satışlar.
Rage olarak 3 ay demişimdir. O da zaten report durumunda yetkili incelemesi ile olan bir durum. Yüksek ranklardan inceledikleri için banlanabiliyorsun. Onun dışında legit olarak oynarsan sorun yok.
sınırsızı kac tl
Discord üzerinden ticket açarsan konuşabiliriz.

Şuana kadar kullandıgım hilelerin en iyilerinden diyebilirim. yaklaşık bır haftadır kullanıyorum hıç bır sorun yaşamadım. Gayet anlayışlı ve çözüm üreten arkadaşımız, güncellemeler ile daha da ileriye taşıyacağına inanıyorum. Hayırlı satışlar.

Şuana kadar kullandıgım hilelerin en iyilerinden diyebilirim. yaklaşık bır haftadır kullanıyorum hıç bır sorun yaşamadım. Gayet anlayışlı ve çözüm üreten arkadaşımız, güncellemeler ile daha da ileriye taşıyacağına inanıyorum. Hayırlı satışlar.
Teşekkürlerr

rica etsem dm bakabilir misin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt