xXbabapro974xX
Uzman Üye
28 kasımdan sonra bu yöntem çalışmıyor bilginize
) çalışır 20H2 veya 1803'ün üstüne çıkardığımız için28 kasımdan sonra bu yöntem çalışmıyor bilginize
valorant d diskinde herhangi bir şekilde silmeme falan gerek var mıdır yoksa c diskini formatladıktan sonra dosyaları doğrulamam yeterli olacak mıdır?C yeterli hocam
Kanka vgk kuramayacaksın destek kalkınca çalışmaz) çalışır 20H2 veya 1803'ün üstüne çıkardığımız için
Bende de D diskinde c formatlayıp doğrulasan yetervalorant d diskinde herhangi bir şekilde silmeme falan gerek var mıdır yoksa c diskini formatladıktan sonra dosyaları doğrulamam yeterli olacak mıdır?
Kurup 1803 üstüne kuracağız vgk gene kurulup vanguard crash vericek sadeceKanka vgk kuramayacaksın destek kalkınca çalışmaz
Tamam kanks yani umarım ben yanılırım ne diyim 2 hafta sonra bidaha dene yöntemiKurup 1803 üstüne kuracağız vgk gene kurulup vanguard crash vericek sadece
Tamam senin için denerim ben öyle birşey olacağını zannetmiyorum vgk kurulmayacak vs. diye ama inşallah yanılırsın )Tamam kanks yani umarım ben yanılırım ne diyim 2 hafta sonra bidaha dene yöntemi
@FairyEren şimdi benim 2 diskim var.Tamam senin için denerim ben öyle birşey olacağını zannetmiyorum vgk kurulmayacak vs. diye ama inşallah yanılırsın )
olur hocam@FairyEren şimdi benim 2 diskim var.
Birinde Win 11 (Şuan kullandığım) diyerinide DEPO olarak kullanıyorum.
Şimdi ben ekstradan bir işletim sistemi daha kursam bu yöntem onda işe yararmı?
Yani ekstradan win 1607 kursam ve onda valoyu indirip, sonrada 20H2'ye güncellesem?