Valorant EZ unban SSD without raid (Amidewin ve Bios up/down gerektirebilir!!!!!)

CrackEren

Prime Üye
İletişim
edit 27.10.2023: Bu konuyla ilgili hala mesaj atanlar oluyor method çöp

Önemli EDİT 28.11.2022 itibariyle önce bios up/down ve afuwin/amidewin zorunludur en son format atarak ban kaldırabilirsiniz

Evet arkadaşlar bugün size "raidsiz ssd ban veya amidewin ve biosu güncellemeyip ellemeden" ban kaldırmayı göstereceğim
Her anakartta çalışır!

:yazı:

Öncelikle yapacağımız işlem 1607 sürümüne veya daha aşağı sürüme format atmak (build fark etmez) fakat 1607 üstü olmaz!!!
Formatı attığımız gibi update'leri yapmıyoruz
(driverları kurabilirsiniz fakat kesinlikle 20H2 güncellemesini yapmayın! Eğer güncellemeyi nasıl iptal edeceğinizi bilmiyorsanız hizmetlere girip windows update'i devre dışı bırakın)

Format attıktan sonra ise valorantı 1607 veya hangi sürümdeyseniz o sürümde valorantı kuruyoruz ve restart atıyoruz valorantı yedekleyebilirsiniz.
Sonrasında ise eğer elinizde iso varsa istediğiniz sürüme upgrade edebilirsiniz iso yoksa windows uptade ile 20H2 güncellemesini yükleyeceksiniz (1903'ün üstünde hangi sürümü kurduysam çalıştı fakat denemek isteyen istediği sürüme kurabilir)
Sonrasında oyuna girebilirsiniz.
NOT: Bazı anakartlarda sadece bu yöntem yeterli olmuyor extradan serial değiştirip bios update yaparak deneyebilirsiniz. Inysde bioslar sadece bios uptade atarsa yeterli olacağını düşünüyorum. Herkese iyi oyunlar :). Ayrıca çoğu kişi yorumlara lan s**tir git falan yazacak denemeden boş yazmayın arkadaşlar

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar bugün size "raidsiz ssd ban veya amidewin ve biosu güncellemeyip ellemeden" ban kaldırmayı göstereceğim
Her anakartta çalışır!

:yazı:

Öncelikle yapacağımız işlem 1607 sürümüne veya daha aşağı sürüme format atmak (build fark etmez) fakat 1607 üstü olmaz!!!
Formatı attığımız gibi update'leri yapmıyoruz
(driverları kurabilirsiniz fakat kesinlikle 20H2 güncellemesini yapmayın! Eğer güncellemeyi nasıl iptal edeceğinizi bilmiyorsanız hizmetlere girip windows update'i devre dışı bırakın)

Format attıktan sonra ise valorantı 1607 veya hangi sürümdeyseniz o sürümde valorantı kuruyoruz ve restart atıyoruz valorantı yedekleyebilirsiniz.
Sonrasında ise eğer elinizde iso varsa istediğiniz sürüme upgrade edebilirsiniz iso yoksa windows uptade ile 20H2 güncellemesini yükleyeceksiniz (1903'ün üstünde hangi sürümü kurduysam çalıştı fakat denemek isteyen istediği sürüme kurabilir)
Sonrasında oyuna girebilirsiniz.
NOT: Bazı anakartlarda sadece bu yöntem yeterli olmuyor extradan serial değiştirip bios update yaparak deneyebilirsiniz. Inysde bioslar sadece bios uptade atarsa yeterli olacağını düşünüyorum. Herkese iyi oyunlar :))
gigabayte anakartlarda çalışırmı uraşmak istemiyorum pek

ne gerek var dostum dostum ssd serialı değişmek basit zaten

hocam 2 diskim var her ikisine de format atmak zorunda mıyım yoksa sadece c diskini formatlasam yeterli midir?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt