mrnug1
Silver Üye
gigabyte b450m s2h var bende hwid açılır mı?anakart modelin nedir
arkadaşlar hile dt kullanmayın
gigabyte b450m s2h var bende hwid açılır mı?anakart modelin nedir
arkadaşlar hile dt kullanmayın
knk hile dt oldu deneme direk hwid yersinİndirdim deniyorum teşekkürler hile için
olm sen ne yaşıyosun ya ortalıktaki trigger bot aimbot herşeyi indirip hwid yiyorsun gelip benim konuma sallıyorsunknk hile dt oldu deneme direk hwid yersin
tek indirdiğim hile buydu başka hile kullanmıyorum. ayrıca birçok kişi bu hileden hwid yemiş forumda gördüğüm kadarıylaolm sen ne yaşıyosun ya ortalıktaki trigger bot aimbot herşeyi indirip hwid yiyorsun gelip benim konuma sallıyorsun
hepsiyle discorddan konuştum çoğu triggerbottan yemiş boş boş yorum yapmayı kestek indirdiğim hile buydu başka hile kullanmıyorum. ayrıca birçok kişi bu hileden hwid yemiş forumda gördüğüm kadarıyla
Hala ud mi kullanmayı düşünüyorum spooferım var kaç maç götürüyorhepsiyle discorddan konuştum çoğu triggerbottan yemiş boş boş yorum yapmayı kes
yayınlamadan önce rage 30 maç oynamıştım şuan bi fikrim yokHala ud mi kullanmayı düşünüyorum spooferım var kaç maç götürüyor
Şu anlık sıkıntısız oynuyorum hwid yersem haber ederimtek indirdiğim hile buydu başka hile kullanmıyorum. ayrıca birçok kişi bu hileden hwid yemiş forumda gördüğüm kadarıyla