ascania
Diamond Üye
şuanlık udud mi dt mi ban rate nasil
şuanlık udud mi dt mi ban rate nasil
Bu Hata hileyle ilgili değil bu hata bilgisayarın Secure boot kapalı onu enabled yapılması lazım uyarısı aksi taktirde Valorant açılmaz gayet basit bir çözümü var bu yazdığın hatayı youtube'da yaz çözümleri var bakabilirsinkotulemek istemedim kaliteli hile ama kusuru var anlamında kusura bakma yinede ve hileyle oynarken bi anda your account does not meet the following requirements in order to play: Secure boot enabled diye hata verdi bunu nasıl düzeltcem yada spoofer mı almam gerek
WİNDOWS 11 İÇİN TEST EDİLMEDİ , WİNDOWS 10 İÇİN ÇALIŞIYOR
RAR Dosyasını İndirip Exe Dosyasını Boş Bir Klasöre Alın
Ardından Exe Dosyasını Yönetici Olarak Çalıştırın Ve Open Valorant Yazısı Gelince Valorantı Açın.
(Oyununuzun Pencereli Tam Ekran Olduğundan ve Antivirüs Programlarınızın Kapalı Olduğundan Emin Olun. Hile botlarda çalışmaz.)
Hile Menüsü Insert Tuşu İle Açılıp Kapanır , Herkese İyi Oyunlar , Bedava Undetected Hilenizin Tadını Çıkarın.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirSorularınız varsa veya hileyi çalıştırırken sorun yaşıyorsanız yazabilirsiniz
Videolu anlatım
iyi oyunlarçok güzel çalışıyor paylaşım için teşekkürler
iyi oyunlaryapanın cidden eline sağlık. neredeyse 3 bucuk saat olacak ve esp kullanıyorum az cok legit oynuyorum ban yemedım teşekkür ederim hile için
denedim yaptımda ama sadece kendi hesabıma giremiyorum arkadaşımın hesabına giriyor benim hesaba girmiyor sonra aynısını ona yaptırdık oda benim hesaba giremiyorBu Hata hileyle ilgili değil bu hata bilgisayarın Secure boot kapalı onu enabled yapılması lazım uyarısı aksi taktirde Valorant açılmaz gayet basit bir çözümü var bu yazdığın hatayı youtube'da yaz çözümleri var bakabilirsin