şimdide çalıştı ama oyuna girince esp takılı kaldı bozulduVCRUNTİME140.DLL bulunamadı hatası alıyorum şimdide w11 den 10 a geçtim
şimdide çalıştı ama oyuna girince esp takılı kaldı bozulduVCRUNTİME140.DLL bulunamadı hatası alıyorum şimdide w11 den 10 a geçtim
ÇAYLARRRR valoranta dönme zamanı gelmis
WİNDOWS 11 İÇİN TEST EDİLMEDİ , WİNDOWS 10 İÇİN ÇALIŞIYOR
[UPD : Hileyi Kullanırken Dikkatli Olun! Ben ban yemedim fakat ban yediğini söyleyen arkadaşlar olduğu için bu notu ekliyorum.]
RAR Dosyasını İndirip Exe Dosyasını Boş Bir Klasöre Alın
Ardından Exe Dosyasını Yönetici Olarak Çalıştırın Ve Open Valorant Yazısı Gelince Valorantı Açın.
(Oyununuzun Pencereli Tam Ekran Olduğundan ve Antivirüs Programlarınızın Kapalı Olduğundan Emin Olun. Hile botlarda çalışmaz.)
Hile Menüsü Insert Tuşu İle Açılıp Kapanır , Herkese İyi Oyunlar , Bedava Hilenizin Tadını Çıkarın.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirSorularınız varsa veya hileyi çalıştırırken sorun yaşıyorsanız yazabilirsiniz
Videolu anlatım
Hocam hala undeteced mı ?Antivirus programlarınızı kapatın ve bilgisiyari yeniden başlatıp tekrar deneyin
suan kullanıyorum ban yemedim daha 2. maçtayımHocam hala undeteced mı ?
WİNDOWS 11 İÇİN TEST EDİLMEDİ , WİNDOWS 10 İÇİN ÇALIŞIYOR
[UPD : Hileyi Kullanırken Dikkatli Olun! Ben ban yemedim fakat ban yediğini söyleyen arkadaşlar olduğu için bu notu ekliyorum.]
RAR Dosyasını İndirip Exe Dosyasını Boş Bir Klasöre Alın
Ardından Exe Dosyasını Yönetici Olarak Çalıştırın Ve Open Valorant Yazısı Gelince Valorantı Açın.
(Oyununuzun Pencereli Tam Ekran Olduğundan ve Antivirüs Programlarınızın Kapalı Olduğundan Emin Olun. Hile botlarda çalışmaz.)
Hile Menüsü Insert Tuşu İle Açılıp Kapanır , Herkese İyi Oyunlar , Bedava Hilenizin Tadını Çıkarın.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirSorularınız varsa veya hileyi çalıştırırken sorun yaşıyorsanız yazabilirsiniz
Videolu anlatım
Team esp yi kapatacaksınsuan kullanıyorum ban yemedim daha 2. maçtayım
kendi adamlarımı gösteriyor düşmanı göstermiyor rankedda
Benden de herkeseteşekkür ederim iyi oyunlar
peki hocam esp geç yükleniyor bazen yanlış yeri gösteriyor onu nasıl düzeltebilirizTeam esp yi kapatacaksın
düzeltemezsin maalesefpeki hocam esp geç yükleniyor bazen yanlış yeri gösteriyor onu nasıl düzeltebiliriz