VALORANT External Devri Son Buldu...

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
VALORANT son güncellemesinde bellek koruması olan "guarded regions veyahüt shadow regions" denilen sistemin yapısını alışılmadığın dışarısına çıkardı bu yüzden bu sistemi geçerek
hile yapan p2c sahipleri şu an üzgün...

Guarded Regions hakkında bilgiler:

Bana kalırsa iyi oldu sallayıp tutan bebeler hile yapamaz hale geldi.
Çok iyi oldu valla 4aylik cihaz banim açılmasına az kaldı

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
VALORANT son güncellemesinde bellek koruması olan "guarded regions veyahüt shadow regions" denilen sistemin yapısını alışılmadığın dışarısına çıkardı bu yüzden bu sistemi geçerek

Gayet güzel oldu bence external hilelerin hepsi patladıysa +1 düşman azaldı :businessman:

Bu zaman içersinde @LeftCaps ürünü novitec ayakta kalmayı başardı teşekkür ediyorum ve ekib arkadaşlarına

nonameler piyasadan kalkmış iyi olmuş

sonunda valoranttan adam akıllı bi çözüm geldi tam bi çözüm olmasada piyasadaki bir çok hile fix yedi

Pasterlerin gitmesi güzel haber, HVCI ile sıkıntısız çalışıyor.

Not: Güncellemeyi geri aldılar :thonkie:
1tsG4merDog abim iş başında

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt