- İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
guardian ofsetini ve ex driverini güncelleçalışmıyo
guardian ofsetini ve ex driverini güncelleçalışmıyo
lan oglum kursuna dizerim senilan oglum bana bak artık moderator degilim senle kan davam var bittin sen
aynı source vexternal adıyla gıthupta bulunmaktadır uc dede aynı source bulunmaktadır
konuyu rakip platformdan nasıl çaldın anlatsana biraz
2022 de paylaşılmış ve insanların kolay bir araştırma ile rahatça ulaşabileceği bir source'un paylaşılmasının konu kasmaktan başka ne gibi bir amacı var (ayrıca başkasının konusunu paylaşırken credit vermek zorundasın dostum)aynı source vexternal adıyla gıthupta bulunmaktadır uc dede aynı source bulunmaktadır
başını dizersin düdük sen cevap verene kadar 2 sayfa mesaj yazılmış konuyalan oglum kursuna dizerim seni
sourceyı bırden cok farklı ınsanın paylastıgını arastırarak bulabılırsın orjınal yazarını nasıl bulmamı beklıyorsun konumu kasıyorum bılmeyen kısılerın veya denk gelmeyen kısılere bazı seylerı temın etmem senın ıcın olumsuz bır davranıs ıse anlarım2022 de paylaşılmış ve insanların kolay bir araştırma ile rahatça ulaşabileceği bir source'un paylaşılmasının konu kasmaktan başka ne gibi bir amacı var (ayrıca başkasının konusunu paylaşırken credit vermek zorundasın dostum)
nabim dostum keyif uykusundaydım senin gibi sabahın 6sında kalkma gibi bi zorunlulugum yokbaşını dizersin düdük sen cevap verene kadar 2 sayfa mesaj yazılmış konuya
görmeyen olur diye paylaşmış olabilir veya farketmemiş olabilir bu kadar kin ve nefret beslemene gerek yok2022 de paylaşılmış ve insanların kolay bir araştırma ile rahatça ulaşabileceği bir source'un paylaşılmasının konu kasmaktan başka ne gibi bir amacı var (ayrıca başkasının konusunu paylaşırken credit vermek zorundasın dostum)