Open Source Valorant External Cheats - Head & Skeleton & Box | ft. Özgün - Yanarım

konucalma.png

konuyu rakip platformdan nasıl çaldın anlatsana biraz

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
aynı source vexternal adıyla gıthupta bulunmaktadır uc dede aynı source bulunmaktadır
2022 de paylaşılmış ve insanların kolay bir araştırma ile rahatça ulaşabileceği bir source'un paylaşılmasının konu kasmaktan başka ne gibi bir amacı var (ayrıca başkasının konusunu paylaşırken credit vermek zorundasın dostum)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
2022 de paylaşılmış ve insanların kolay bir araştırma ile rahatça ulaşabileceği bir source'un paylaşılmasının konu kasmaktan başka ne gibi bir amacı var (ayrıca başkasının konusunu paylaşırken credit vermek zorundasın dostum)
sourceyı bırden cok farklı ınsanın paylastıgını arastırarak bulabılırsın orjınal yazarını nasıl bulmamı beklıyorsun konumu kasıyorum :) bılmeyen kısılerın veya denk gelmeyen kısılere bazı seylerı temın etmem senın ıcın olumsuz bır davranıs ıse anlarım

görmeyen olur diye paylaşmış olabilir veya farketmemiş olabilir bu kadar kin ve nefret beslemene gerek yok

who are these dumb people,linking the source to creator as STASHY,hes just a little paster like anyone else,the real code was done by a guy named despair.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt