Valorant Esp - WallHack - Aim 30 günlük

hile softhub olması lazım ben öyle biliyorum bende kullandım

merhabalar aldığınız hilenin ismini belirtin lütfen bu gibi konularda şeffaf olun
Cougarvalo hilenin ismi. Esp aim Var hilede. Videoda gösterildiği şekilde. 2d-3d özellikleri mevcut. Aim de bacak gövde ve kafayı ayrı ayrı seçebiliyorsunuz. Aim seçeneklerini belirleyebiliyorsunuz.
şimdi bunu indirince ehile mi oluyor
İndirebilirsiniz fakat lisans key girilmesi gerekiyor aktif olarak kullanabilmek için
hile softhub olması lazım ben öyle biliyorum bende kullandım
Kullandı iseniz bilirsiniz hilenin nasıl olduğunu. Ben 7 aydır kullandığım için öneriyorum ve elimde kalan lisans keyi satıyorum. Kendim yazmadım hileyi sadece sorunsuz bansız kulalndım.

fiyat biraz az değilmi normalde minimum bi hile aylık 850 falan olur
Merhaba. Fiyat aralıkları genelde 30-40 dolar arası malum Türkiye'mizde 450-650 olabiliyor ama ben 850 ye hiç görmedim cidden. En pahalısı 650 tl gördüm fakat dediğim gibi burdan aldığım hile ile ban sorunu hiç yaşamadım ve 19 tane hesap kastım sattım ve onlardan da hiç bir ban sorunu geri dönüşü almadım. Benim 350 ye satma nedenim lisans elimde kaldı tek bi tane var o yüzden satıyorum. Şuan aldığım yerde 400 tl dolara endeksli tabi artabilirde düşebilir de fiyat.

Son düzenleme:
ne hikmet ise hilenin menüsü medusanin menüsünün aynısı :d loader da aynı şekilde eklwşqeçqö.sdfokmqewölçfdewq

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt