TekYALNIZLIK
Diamond Üye
hile softhub olması lazım ben öyle biliyorum bende kullandım
Cougarvalo hilenin ismi. Esp aim Var hilede. Videoda gösterildiği şekilde. 2d-3d özellikleri mevcut. Aim de bacak gövde ve kafayı ayrı ayrı seçebiliyorsunuz. Aim seçeneklerini belirleyebiliyorsunuz.merhabalar aldığınız hilenin ismini belirtin lütfen bu gibi konularda şeffaf olun
İndirebilirsiniz fakat lisans key girilmesi gerekiyor aktif olarak kullanabilmek içinşimdi bunu indirince ehile mi oluyor
Kullandı iseniz bilirsiniz hilenin nasıl olduğunu. Ben 7 aydır kullandığım için öneriyorum ve elimde kalan lisans keyi satıyorum. Kendim yazmadım hileyi sadece sorunsuz bansız kulalndım.hile softhub olması lazım ben öyle biliyorum bende kullandım
Merhaba. Fiyat aralıkları genelde 30-40 dolar arası malum Türkiye'mizde 450-650 olabiliyor ama ben 850 ye hiç görmedim cidden. En pahalısı 650 tl gördüm fakat dediğim gibi burdan aldığım hile ile ban sorunu hiç yaşamadım ve 19 tane hesap kastım sattım ve onlardan da hiç bir ban sorunu geri dönüşü almadım. Benim 350 ye satma nedenim lisans elimde kaldı tek bi tane var o yüzden satıyorum. Şuan aldığım yerde 400 tl dolara endeksli tabi artabilirde düşebilir de fiyat.fiyat biraz az değilmi normalde minimum bi hile aylık 850 falan olur
Softhub ise zaten dt dir ohile softhub olması lazım ben öyle biliyorum bende kullandım
Videosunu koymuştum ama bir daha ki sefere daha detaylı olur inş.Hilenin videosun falan da koysaydın keşke. Daha güvenilir olur
7 aydır ban yemedim ben. Spoofer en basit işlem ayrıca.Banlımı ve spofır verionmu
Val 5 yiyiorum reisVideosunu koymuştum ama bir daha ki sefere daha detaylı olur inş.
7 aydır ban yemedim ben. Spoofer en basit işlem ayrıca.