suayipcepki13
Yeni Üye
Nezamn güncellenecek valorant esp walhack varmı bilen
Eminim ekip seri bir şekilde çalışıyordur lütfen şöyle boş konular açmayın. Günde 50 kere açılıyor bu şekilde konular. Yayınlandığında hepbirlikte göreceğiz.Nezamn güncellenecek valorant esp walhack varmı bilen
Ben yeni buldum siteyi hesap sormak değil sadece sordum bunda nevarSanki millete para veriyorsun da hesap soruyorsun kardeşim ? Beleşe kullandığın bir hile bu. Beklemen lazım.
Sana gelecek olan yanıtı ben söyliyivereyim. "Ne zaman güncelleneceği belli değil, konuyu takip edin"Ben yeni buldum siteyi hesap sormak değil sadece sordum bunda nevar
Bunu yazmanız yeterliydi tesekurkerSana gelecek olan yanıtı ben söyliyivereyim. "Ne zaman güncelleneceği belli değil, konuyu takip edin"
Size karşı hakaret ettiğimi düşünmeyin. Onlarda insan sonuçta. Özel hayatları varBunu yazmanız yeterliydi tesekurker
Evet haklısınız yardımcı olduğunuz için teşekkürlerSize karşı hakaret ettiğimi düşünmeyin. Onlarda insan sonuçta. Özel hayatları var![]()
AynenSana gelecek olan yanıtı ben söyliyivereyim. "Ne zaman güncelleneceği belli değil, konuyu takip edin"