DcAnlık olarak UD ve idare edecek bir hile aramaktayım. Öneriniz var ise bekliyorum![]()
O forumdan ban yememişmiydiTrytapimine.cc
Discordan eklersen yardımcı Olurum 2 Aydır Bir Kere patladı Ve hala Ud Dün gecede Gelen güncellemeye uyarlanarak Güncellendi
Dc : .lindaa
Forumdan Ban yeme sebebi Sanırım 2 hesap Kullanmasaydı Tam bilmiyorum arkadaş hile önerisinde bulundu bende cevap olarak yazdım hilesini 2 aydır kullanıyorum ud ve sorunsuzO forumdan ban yememişmiydi
o hilenin satışı forumda yasak, yönlendirmesi de öyleForumdan Ban yeme sebebi Sanırım 2 hesap Kullanmasaydı Tam bilmiyorum arkadaş hile önerisinde bulundu bende cevap olarak yazdım hilesini 2 aydır kullanıyorum ud ve sorunsuz
lilydiyolar
Zaten hali hazırda onu kullandım. Direkt seller'ından reseller'ından değil. Banı mevcut.Forumdan Ban yeme sebebi Sanırım 2 hesap Kullanmasaydı Tam bilmiyorum arkadaş hile önerisinde bulundu bende cevap olarak yazdım hilesini 2 aydır kullanıyorum ud ve sorunsuz
DC den ulaş bana discord = congulus.Anlık olarak UD ve idare edecek bir hile aramaktayım. Öneriniz var ise bekliyorum![]()