fahrettinenes
Normal Üye
Kullanmayın, bir günde ban atıyor.
kanka ah yapmayı bilsem ocağa kadar ban attı dün bilmiorum dediklerini yapmayı bide sanırım onları hileyi açmadan yapmamız gerekiospoofer var sitede gupro spoofer adımları sana söyleyim.1.adım bilgisayarına format atıyosun.2.adım bios update yapman gerek(sorumluluk sana ait).3.adım spoofer kullanıyosun.Ve rahatlıkla oynayabilirsin.
banlatıyor mu acaba dc: HyperMaster#6880konuya yazdım çözümünü onu dene olmazsa discorddan ekle
Knk ben de bios update yok ben halledemedim format atiyosun Cg loaderi indiriyosun spooferı çalıştırıyosun yeniden başlatıyosun işlem tamam illaki hwıd id değişmesine gerek yok işe yarıyor değişmese bile çoğu kişide oyuna giriyosun bende botiket le konuşmuştum eskiden VPN le giriyodum şimdi bı sıkıntım yok oynatıyor eğer yine olmadıysa formata rağmen windscribe VPN kullan oyunu aç lobiye kadar açık tut lobide 5-10 saniye bekle sonra VPN kapat oynamaya devam et bunu format attıktan sonra çalışmazsa yapkanka ah yapmayı bilsem ocağa kadar ban attı dün bilmiorum dediklerini yapmayı bide sanırım onları hileyi açmadan yapmamız gerekio
knka dediğin doğru da programda en ufak hata olsa bile ben hiçbir şeyi düzeltecek donanıma sahip değilim yani format atmayı bile bilmiyorum bide spoofer yapınca bunun farkedilmesi gibi bi durum var mı çünkü riot bu cihazdan bir daha giriş yapıldığını gözlemlersek ceza uzar diyoduKnk ben de bios update yok ben halledemedim format atiyosun Cg loaderi indiriyosun spooferı çalıştırıyosun yeniden başlatıyosun işlem tamam illaki hwıd id değişmesine gerek yok işe yarıyor değişmese bile çoğu kişide oyuna giriyosun bende botiket le konuşmuştum eskiden VPN le giriyodum şimdi bı sıkıntım yok oynatıyor eğer yine olmadıysa formata rağmen windscribe VPN kullan oyunu aç lobiye kadar açık tut lobide 5-10 saniye bekle sonra VPN kapat oynamaya devam et bunu format attıktan sonra çalışmazsa yap
knka ben donanım banı yedim valla 3 aylık ocağa kadar giremeyeceğimbanlatıyor mu acaba dc: HyperMaster#6880