format atmadan kaldırıyom ben update at sistem geri yuklemesi kayıt al baştan ama 20h ye güncelle sorna gupro+amidwin sistem geri yukle 1908 e kalkıyor oyle bende
Teşekkürler hocam, ek olarak sistem geri yüklemesi dediğiniz şey bir uygulama mıdır ?

aimbot biraz kolay ban yedirtiyor sadece esp kullanılsa ban durumu var mı?

bugün 1809 kurdum hileyi kullandım aimbotsuz birkaç maç attım oyundan çıktım şuan ban yok umarım yemem :rolleyes:

Boot konusunda sorun yaşıyorum. Flash dan başlattığımda windows açılıyor. Secure boot ve csm kapalı ne yapmam gerekiyor?

Sorunu hallettim.

format atmadan kaldırıyom ben update at sistem geri yuklemesi kayıt al baştan ama 20h ye güncelle sorna gupro+amidwin sistem geri yukle 1908 e kalkıyor oyle bende
ben onları yapana kadar sıfırdan format bios update enhanced archine atıp valoyu kurarım bile usta :D yinede sağol formatdan bi farkı yok methodun tek başına sistemi geri yükleme denemiştim işe yaramıyordu maalesef o

ben onları yapana kadar sıfırdan format bios update enhanced archine atıp valoyu kurarım bile usta :D yinede sağol formatdan bi farkı yok methodun tek başına sistemi geri yükleme denemiştim işe yaramıyordu maalesef o
nasıl kolayına gelıyosa benim boyle kolayıma gelıyor tekrar drıver vs update gibi şeytleri yuklemek zamanımı aldıgı için

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt