knk biraz belli et böyle ban yemen imkansız
knk biraz belli et böyle ban yemen imkansız
az önce ban yedim zaten şimdi banımı kaldırdım valorantı indiriyorumknk biraz belli et böyle ban yemen imkansız
Sitedeki 10 dakikada ban kaldırma metodunu kullanıyorum. Format kısımları hariç.nasıl ya farklı bir method fln mı kullanıyosun
Aga neden Valorant'ı indiriyorsun tekrardan ? bu konudakileri yap format yapma (Ben yapmıyorum yine de çalışıyor)az önce ban yedim zaten şimdi banımı kaldırdım valorantı indiriyorum
Belli etmiyorum bende etmezsem yemem dimiknk biraz belli et böyle ban yemen imkansız
Birader ne yaptıysam varya sureklı hata alıyordum eskı bıos umu uefi yaptım sonra uefi format attım Sıstem uefi oldu sonra da secure boot yok bende bios modunu os yaptım sistem yine harddisten çalışıcak ama win açılırken f11 e basarak boot a gırdım uefı:flaş bellek degılde kendı uefı sheld var onu secıp yaptım flaş bellekden yukelyınce ekran sıyah oluyodu yaptık sonunda
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Not “31.efi.” you have to write 31.efi without doti can write fs0: and dir but i cant load 31.efi. Pls tell me why ?
eninde sonunda banlanacaksın ama delaylı kaçış yok *mguarddanBelli etmiyorum bende etmezsem yemem dimi
i only write 31.efiNot “31.efi.” you have to write 31.efi without dot