SOfthub eskiden Pubg mobile emulator version icin hile cikarmisti..O zamanlarda flash bellekle calisiyordu amac hic bir anti cheatin pc taramasi yaparken loaderi pc de bulamamasi ama bence artik dusuk bi onlem..menu kismida ayniydi pubg'de de..ama pubg gibi oyunda bile 3 gun dayanmiyordu,valorantta bence hic dayanmaz diye dusunuyorum..yinede denenmeden bilinmez

SOfthub eskiden Pubg mobile emulator version icin hile cikarmisti..O zamanlarda flash bellekle calisiyordu amac hic bir anti cheatin pc taramasi yaparken loaderi pc de bulamamasi ama bence artik dusuk bi onlem..menu kismida ayniydi pubg'de de..ama pubg gibi oyunda bile 3 gun dayanmiyordu,valorantta bence hic dayanmaz diye dusunuyorum..yinede denenmeden bilinmez
pubg mobile hilesi hayla satışta 3 yıldan beri. 3 gün dayanmaması konusuna gelirsek; küstahça bir oyun oynarsanız hangı yazılımı kullanacagınızın çok önemi kalmıyor.

Amacim hilenizi kotulemek degil,nede baska bir sey.Sadece softhub'in phbg versiyonunun iyi olmadigini soyledim.Kustahca meselesine gelirsek zamaninda sadece no recoil ozelligi bile banlatmisti yani oynama sekli degil,safelik durumu iyi degildi.Iyi satislar

1 Günlüğüne 90 tl verebilecek var mı merak ediyorum. Mevcut ekonomi hile piyasasını da vurmuş ne yazık ki :thinkie:

1 Günlüğüne 90 tl verebilecek var mı merak ediyorum. Mevcut ekonomi hile piyasasını da vurmuş ne yazık ki :thinkie:

sana cevap vermeye calısırken 2 tane satılmış bile :imcryplease:

fzkayg0.jpg

Alıp ban yiyince gelen pişmanlık hissi :imcryplease: umarım öyle olmuyordur yaw.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt